Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Απάντηση στον απεργό πείνας Χασάν.

Ο Χασάν Καμπζουά όχι μόνο διαβάζει το adena-gr αλλά μας γνωστοποιεί και την καταγγελία του εναντίον Εφημερίδων και τηλεόρασης, αμφισβητώντας ότι η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης  του κάνει  κουμάντο (P.R) στη "διοργάνωση" της απεργία πείνας. Τον ζηλεύουμε για την άριστη χρήση της Ελληνικής Γλώσσας στο κείμενό του, αλλά απορούμε αφού έχει την ενέργεια να παρακολουθεί όλα τα ΜΜΕ, γιατί αυτός και οι άλλοι  νοσηλευόμενοι εκ των 299 δεν δηλώνουν Δημοσίως στις (κάμερες) ότι:
Οι φιλεύσπλαχνοι "εκπρόσωποι -τύποι" των ΜΚΟ  που διαπραγματεύονται τις ζωές τους, δεν ...έχουν (μετά την 30 μέρα που έσφιξαν τα ζωνάρια και τα στομάχια τους) εξουσιοδότηση να απαγορεύουν στους γιατρούς την επιβαλλόμενη παροχή ιατρικής βοήθειας.
Μπορεί ο  γιατρός Καψαμπέλης  αφού πειραματίστηκε επί δεκαετίας με  απεργούς πείνας να αυτοαποκαλείται  ειδικός και να θεωρεί ότι όλοι οι υπόλοιποι γιατροί έχουν ΑΓΝΟΙΑ στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών όπως ξανα δήλωσε σήμερα στο MEGA), αλλά ξεχνάει  κάτι απλό.
Οι προσβληθέντες  επιστήμονες είναι έτοιμοι να καταθέσουν στον εισαγγελέα ότι μη Ιατροί-καθοδηγητές   στα νοσοκομεία, επεμβαίνουν στα ιατρικά καθήκοντα, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή δια ....όφελος?
Με κατανόηση
adena-gr.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters