Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΠΕΣΑΝ! ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ ΥΠΑΤΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ!

Οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία απεργοί-μετανάστες, ζητούν φαγητό από τους γιατρούς, και οι συνοδοί (καθοδηγητές) τους το απαγορεύουν!

Αυτή την ΦΟΒΕΡΗ αποκάλυψη έκανε ο.. Διοικητής Α' Υγειον.Περιφέρειας Αττικής, Άρης Μουσιώνης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Όπως τον πληροφορούν οι γιατροί των Δημόσιων νοσοκομείων που υποδέχονται τους εξαντλημένους (πραγματικούς) απεργούς πείνας από το Μέγαρο Υπατείας, οι μετανάστες ζητούν από τους γιατρούς να διακόψουν την απεργία και να σιτισθούν, και οι "Έλληνες" συνοδοί τους δεν το επιτρέπουν.
Ο Θ.Καραμπέλης (Εθελοντής Γιατρός της Αλληλεγγύης) κατηγόρησε τους γιατρούς του ΕΣΥ ότι δίνουν στους απεργούς πείνας εξιτήριο πρόωρα, λόγω... άγνοιας!!!!!

Ας ελπίσουμε κάποιος εισαγγελέας να βρει ποια πλευρά προσπαθεί από άγνοια η από πρόθεση να σκοτώσει τους λαθρομετανάστες, και ποιος κερδίζει από τον ...θάνατό τους.

P.S. Κάποια στιγμή πρέπει επίσης να μάθουμε γιατί οι αυτο-επιλεγμένοι γιατροί της Αλληλεγγύης, έδιωξαν τους Γιατρούς από την Οργάνωση SOS, όταν αυτοί αρχικά προσφέρθηκαν εθελοντικά να συνδράμουν στους 300 απεργούς.

Η υπόθεση όσο πάει και βρωμάει περισσότερο...

Πηγή: adena-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters