Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Στημένη απ' το ΠΑΣΟΚ η έλευση των λαθραίων στην Αθήνα!!!! Η ΝΔ απέδειξε με στοιχεία τη σύνδεση ΠΑΣΟΚ-Ραγκούση-Φόρουμ Μεταναστών

«Θα έπρεπε ο κ. Πεταλωτής, πριν τοποθετηθεί, να είναι πιο προσεκτικός. Ας μάθει, λοιπόν την αλήθεια:
Το “ταξίδι αναψυχής” των μεταναστών συνεχίζεται ανεμπόδιστα, με την ευγενική χορηγία της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Όμως πλέον, προκύπτει μείζον πολιτικό θέμα από.....
τις αποκαλύψεις σχετικά με τη διασύνδεση της κυβέρνησης Παπανδρέου με το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών που σχεδίασε και διοργάνωσε την περιοδεία των μεταναστών.
Γιατί πέραν της χρηματοδότησης της οργάνωσης -μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης– που αποκαλύφθηκε σήμερα, η διασύνδεση της κυβέρνησης με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών κ. Αχμέτ Μοαβία, προκύπτει και από την κάλυψη των ταξιδιών του –μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών του κ. Ραγκούση- και σε μέρη πέραν της Ελλάδας.
Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Παπανδρέου, οφείλουν πλέον άμεσα να απαντήσουν, τόσο για την εμπλοκή τους στο πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν, όσο και για την πραγματική τους σχέση της με το Φόρουμ και τον Πρόεδρό του».
Επισυνάπτεται η απόφαση επιχορήγησης του ΥΠ.ΕΣ.
--------

http://dexiextrem.blogspot.com/2011/01/blog-post_2022.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters