Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΩΝ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑ 55 ΤΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ 9ΧΡΟΝΗ AISHA ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΝΕΑΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΑΝ ΑΥΤΕΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΝΑΝ ΑΝΔΡΑ; ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΧΩΡΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ; ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΗ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

Το βίντεο των δολοφονιών με την απανθρωπιά του ισλαμικού νόμου της Σαρίας (ΤΟ ΛΙΝΚ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) που δημοσιεύει η zougla.gr και μεταδίδεται από τα διεθνή πρακτορεία σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή, δείχνει το μέγεθος της βαρβαρότητας, της απανθρωπιάς και της μεσαιωνικής κουλτούρας που κουβαλούν όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες ισλαμιστές και θα επιβάλουν και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αμέσως μόλις γίνουν πλειοψηφία.

Αυτοί οι απάνθρωποι και παλιάνθρωποι οι οποίοι δεν είναι οικονομικοί μετανάστες ούτε πρόσφυγες αλλά κατά πλειοψηφία είναι κλέφτες, ληστές, βιαστές και φονιάδες στις χώρες τους, οι οποίοι και τις εγκαταλείπουν μόνο και μόνο για να γλιτώσουν το σκληρό και αυστηρότατο ισλαμικό ποινικό δίκαιο στις χώρες τους, συν τοις άλλοις και επ' ευκαιρία να διαδώσουν τον εξισλαμισμό στην Ευρώπη μέσω οργανωμένου σχεδίου ισλαμικών κέντρων εξουσίας και όχι μόνο (αυτή είναι η μοναδική αλήθεια και το πιστοποιούν όλοι οι σοβαροί και ειλικρινείς μετανάστες όπως ένας αδερφικός μου φίλος Κόπτης Χριστιανός από την Αίγυπτο) ζητούν εκβιαστικά σήμερα από την πτωχευμένη Ελλάδα να τους παράξει δικαιώματα τα οποία ούτε δικαιούνται ούτε και τα αξίζουν. 

Και από δίπλα τους όλοι αυτοί οι επαγγελματίες "φιλάνθρωποι"  αριστερούληδες με τις δεξιές τσέπες οι οποίοι χέστηκαν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και απλά τους χρησιμοποιούν για να πετύχουν τη διάλυση της Ελλάδας της οποίας και είναι ο μοναδικός και ορκισμένος εξ ιδεολογίας τους, εχθρός.  

Οι εικόνες του βίντεο που αναφέρεται παραπάνω είναι απάνθρωπες και δεν αντέχω να το δημοσιεύσω και στο παρόν ιστολόγιο. Εάν αντέχετε την ισλαμική βαρβαρότητα και το μεσαίωνα, μπορείτε να το δείτε αυτό το βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/01/blog-post_4136.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters