Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ώρα για απαντήσεις κύριοι...

Είναι πλέον καιρός να εξεταστεί ο ρόλος των ΜΚΟ, ποια είναι η σχέση τους με το κράτος, ποια είναι η ιδεολογικοπολιτική τους ταυτότητα και οι επιδιώξεις τους, ποιοι είναι αυτοί που τις στελεχώνουν ποιοι και με ποια κριτήρια τις χρηματοδοτούν και ποια είναι η εμπλοκή των οργανώσεων αυτών σε αξιόποινες πράξεις. H ΝΔ (που κατέθεσε τροπολογία για το άσυλο) προχώρησε σε μια ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ καταγγελία κατά της κυβέρνησης Παπανδρέου, που εγείρει πολλά ζητήματα, ιδιαίτερα μετά τα όσα εξωφρενικά έγιναν στη Νομική Σχολή Αθηνών. Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση, που ακολούθησε σχετικό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ημερήσιας εφημερίδας «Δημοκρατία», «έως τώρα γνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου ήταν ενήμερη για την εκστρατεία των λαθρομεταναστών από την Κρήτη στην Αθήνα, ότι επέτρεψε την κατάληψη της Νομικής και ότι με τη στάση της διόγκωσε το πρόβλημα και διέσυρε κάθε έννοια έννομης τάξης.

Σήμερα, γίνεται γνωστό, από δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι και χρηματοδότης της οργάνωσης που σχεδίασε και εκτέλεσε την όλη επιχείρηση. Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών εισπράττει –μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης– μεγάλα ποσά δημοσίου χρήματος από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Επιπλέον: Στην ιστοσελίδα του επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ κ. Λαμπρινίδη υπάρχει φωτογραφία του ιδίου με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών κ. Αχμέτ Μοαβία, τον οποίο είχε προσκαλέσει στις Βρυξέλλες. Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα και να δώσει εξηγήσεις».


Η μεθόδευση αποκαλύπτεται...
Είναι πλέον σαφές, ότι το ΠΑΣΟΚ μεθοδεύει και ενορχηστρώνει και η αριστερά εκτελεί. Οι μεταξύ τους «καυγάδες», είναι μάλλον για το θεαθήναι. Σκοπός όλων τους στην ευρύτερη αριστερά, η διάλυση του εθνικού κορμού και η μετατροπή της ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική. Δηλαδή, θέλουν την Ελλάδα χώρο και όχι χώρα, έναν απέραντο πολυεθνικό σκουπιδοτενεκέ.
Μιλώντας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής είπε: «Φυσικά είναι ξεκάθαρο ότι ο νόμος θα πρέπει να εφαρμοστεί για όλους. Εάν από την έρευνα αποδειχθούν ευθύνες και προς τους μετανάστες, εννοείται ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος.
Αλλά δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός με την ανομία, δεν υπάρχει κανένας συμψηφισμός και δεν υπάρχει καμία λογική ότι αφού έφυγαν από τη Νομική έχουν ξεχαστεί τα πάντα.
Είναι πολύ ξεκάθαρο το τι διακυβεύτηκε αυτές τις ημέρες, το τι κίνδυνος υπήρχε. Επ’ ουδενί, φυσικά, θα πρέπει να γίνει παράδειγμα προς όλους όσοι, νομίζουν ότι με εκβιασμούς, αλλά και με τη βία - γιατί οι μορφές βίας είναι διάφορες - μπορούν να εκβιάσουν την ελληνική Πολιτεία».


Ποιος ο ρόλος των ΜΚΟ;
Προσέξτε τώρα την εύστοχη ερώτηση καλού συναδέλφου στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών: «Έχετε σκεφθεί να επανεξετάσετε τον τρόπο λειτουργίας και τον ρόλο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κυρίως στο κομμάτι που αφορά στον τρόπο χρηματοδότησής τους και πού ακριβώς χρησιμοποιούν αυτά τα χρήματα;
Το λέω με αφορμή τις πληροφορίες ότι αυτές είναι που πλήρωσαν τα εισιτήρια για να μετακινηθούν αυτοί οι συγκεκριμένοι μετανάστες».
Η απάντηση, αναδεικνύει και τη συγχορδία ΠΑΣΟΚ-αριστεράς: «Πολλές ανθρωπιστικές οργανώσεις, ακόμη και σ’ αυτή την έξοδο από τη Νομική Σχολή, πρωτοστάτησαν και βοήθησαν παρέχοντας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, προβαίνοντας σε ευεργετικές πράξεις προς τους μετανάστες και εν γένει συνέβαλαν στην εκτόνωση της κρίσης.
Συνεπώς, το να συμψηφίζουμε γενικώς για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, πιστεύω πως αδικεί τον ίδιο τον θεσμό. Από εκεί και πέρα, και για τις ΜΚΟ ισχύουν αυτά που ισχύουν πλέον στην Ελλάδα: ότι καμία κατασπατάληση ακόμη κι ενός ευρώ δεν γίνεται ανεκτή.
Υπάρχει και θα υπάρχει πλήρης έλεγχος σε ό,τι έχει να κάνει με δημόσιο χρήμα και φυσικά απ’ αυτή τη λογική και πρακτική μας δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν και οι ΜΚΟ».


Πληρώνουμε την «ιδεολογική» ατζέντα του ΠΑΣΟΚ
Οι ιδεοληψίες του ΠΑΣΟΚ της παγκόσμιας διακυβέρνησης περί «κοινωνίας των πολιτών» και η συνεχιζόμενη παρά την κρίση αδρά χρηματοδότηση από την κυβέρνηση ή (δια της κυβέρνησης) από την ΕΕ των ΜΚΟ, οι οποίες καταστρατηγούν σε πολλές περιπτώσεις την κείμενη εθνική αλλά και κοινοτική νομοθεσία, ευνοούν φαινόμενα διασάλευσης της δημόσιας τάξης, διαφθοράς και εξαχρείωσης, αλλά και υπονόμευσης και υποκατάστασης της κρατικής εξουσίας. Αυτό το τελευταίο, θέλει πολλή, πάρα πολλή προσοχή...
Το ότι «κάποιοι» πλήρωσαν τα εισιτήρια των λαθρομεταναστών, ώστε αυτοί να μεταβούν από την Κρήτη στην Αθήνα, με σκοπό να καταλάβουν το κτίριο της Νομικής Σχολής, εγείρει πολλά ερωτήματα: που βρήκαν αυτοί που πλήρωσαν τα χρήματα, ποιος τα χορήγησε και με ποιο σκεπτικό; Που αποσκοπούν, αν όχι στην κοινωνική μηχανική και μετάλλαξη των κοινωνιών μας σε πολυπολιτισμικές, όσοι χορηγούν χρήματα σε κάποιες ΜΚΟ, οι οποίες έχουν (κεκαλυμμένα έστω) ιδεολογικοπολιτικά κίνητρα (υπό τη μάσκα ενός «δήθεν» ανθρωπισμού);


Απάντηση του υπουργείου Εργασίας στη ΝΔ
Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας, διαψεύδει τις αναφορές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών και για παροχή μεγάλων ποσών δημοσίου χρήματος προς συγκεκριμένη οργάνωση από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης την τρέχουσα περίοδο διακυβέρνησης, «χωρίς να σημαίνει ότι μια τέτοια χρηματοδότηση είναι εξ ορισμού μεμπτή»! Η ανακοίνωση κάνει μάλιστα λόγο για «ευφάνταστα σενάρια» και κατηγορεί τη ΝΔ ότι «ενέδωσε στον πειρασμό του εύκολου εντυπωσιασμού». Γίνεται δε λόγος για «έμμεση χρηματοδότηση μέσω του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ μιας οργάνωσης μέλους του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών, του Ελληνο-Σουδανικού Συνδέσμου Φιλίας, την περίοδο 2005-2009 επί ΝΔ».


Ελεύθερη ώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters