Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Κοινωνία ευημερούσας παρανομίας

http://www.styx.gr

Ως «ελληνόφωνoς ορθόδοξος» –όπως μου υπενθύμισε ότι είμαι, η πολυδιαφημισμένη από τον ΣΚΑΕΙ εκπομπή του για το «1821»- θέλω να μοιραστούμε –ω συμπατριώτες- μερικές επίκαιρες σκέψεις:

Με αφορμή και την κατάληψη από τους καθοδηγημένους από κομματική έκφανση λαθρομετανάστες –έστω παράνομους μετανάστες- αλλά οπωσδήποτε όχι οτιδήποτε άλλο, θέλω να υπενθυμίσω και:

Προσπαθούμε να αναστήσουμε την πεθαμένη υπόθεση του Πανεπιστημιακού Ασύλου, σε μια χώρα που δεν λειτουργεί ο νόμος, εκτός αν νεότερος νόμος έτσι ορίσει.

Αλλιώς εκτός από τους λαθρέμπορους ναρκωτικών και πάσης άλλης φύσης λαθρέμπορους θα μπορούσε να καταστούν οιονεί ακαδημαϊκοί πολίτες και πάσης φύσης αναξιοπαθούντες.

Όλα εξ ονόματος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Αλλά αντί να νοιάζονται όλες αυτές οι εκφάνσεις της προόδου για τα δικαιώματα των χιλιάδων ή μήπως πλέον αλλοδαπών «εισβολέων» μήπως θα ‘πρεπε να ασχοληθούν με τα δικαιώματα των ημεδαπών, της αδικημένης πλέον πλειοψηφίας; Που ως πότε θα παραμένει σιωπηλή;

Κι αναφέρομαι ενδεικτικά και μόνο,

# στους χιλιάδες που καθημερινά από τα αξημέρωτα συνωθούνται έξω από τα γραφεία του ΙΚΑ για ένα χαρτάκι προτεραιότητας,

# στους χιλιάδες νέους που περιμένουν ένα σημάδι από τα γραφεία εύρεσης εργασίας,

# στους απόμαχους που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συντάξεις που εγκρίνουν ως μόνη λύση Γερμανοί αξιωματούχοι κι ας είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας,

# σ΄όλους εκείνους που συγκεντρώνουν τα πεταμένα λαχανικά όταν τελειώσουν οι λαϊκές,

# σ΄όλους εκείνους που προσπαθούν να επιβιώσουν χάρη στην φιλανθρωπία κάποιων οργανώσεων…

Ας βγει λοιπόν μπροστά κάποια από τις πάμπολλες «μη κυβερνητικές οργανώσεις» (αφού μας πουν από που επιχορηγούνται άραγε), λοιπόν, για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των ημεδαπών ανέργων, αστέγων κλπ ημεδαπών αναξιοπαθούντων.

Θα ήθελα να γράψω ότι ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ανεξαιρέτως, έχουν ευθύνες, αφού δεν επιτρέπουν να γίνουν έλεγχοι στα ταμεία τους. Μα αφού χρηματοδοτούνται από όλους εμάς, (ή μάλλον ΚΑΙ από εμάς) γιατί δεν έχουμε δικαίωμα να μάθουμε τι γίνονται τα χρήματά μας;

Επειδή τα μόνα αναξιοπαθούντα δεν είναι τα κόμματα – επειδή κυκλοφορούν πάλι τα «ελεήμονα κουπόνια υποταγής»- λες και δεν τα φτάνει η άφθονη κρατική επιχορήγηση … Κι από την άλλη δεν θέλουν ούτε κουβέντα να γίνει για οικονομικό έλεγχο στα ταμεία τους. Μπας κι αποκαλυφθεί ότι λάβαιναν και θολές επιχορηγήσεις –αν γίνονται παρόμοιες εγγραφές ή μάλλον αν τηρούνται καν βιβλία…

Θα ήθελα να γράψω για την Δικαιοσύνη, που μπορεί και κινείται μόνο με βάση το πλαίσιο που της καθορίζουν οι εκλεγμένοι, πάει η ανεξαρτησία των εξουσιών. Αφού συνταγματικά είναι απαλλαγμένοι ευθυνών οι βουλευτάδες.

Αλλά ποιος ακούει κάποιους που έστω νομίζουν ότι κάνουν νουνεχείς σκέψεις; Γράψε κάτι για την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου. Μου τηλεφωνούν φίλοι και γνωστοί. Γράψε κάτι για την αδικία εναντίον των συνταξιούχων. Δεν πλήρωναν εισφορές για τις συντάξεις τους στα Ταμεία τους; Τι έπαθαν όσοι τους τις κατακρατούσαν;

Πείτε μου έστω ένα όνομα, από εκείνα που βαρύγδουπα ακούστηκαν ότι φοροδιαφεύγουν να τιμωρήθηκε και να πλήρωσε πρόστιμο. Την γλίτωσαν με την περαίωση…

Λαϊκή επιταγή είναι η παραδειγματική τιμωρία των καταχραστών. Και η επιστροφή των κλεμμένων.

Σε μια χώρα λοιπόν, που όλοι για κάποιο λόγο είναι υπεράνω του νόμου ας μην μας κοροϊδεύουν με συνθήματα όπως «πρώτα ο πολίτης», χωρίς να αναφέρονται σε ποιον από τους πολίτες αναφέρονται ή μάλλον σε ποια κοινωνική τάξη, επειδή πάλι, είναι ξεκάθαρο το τοπίο και σ’ αυτόν το τομέα πια.

Κι ας σταματήσει ο ΔΙΑΣ να κάνει τη θορυβώδη εμφάνισή του στις κεντρικές λεωφόρους και να περνάνε που και που από τα απομονωμένα δρομάκια του Κρυονερίου πχ και των άλλων απομονωμένων συνοικιών, που τα μικρά σπιτάκια είναι τόσο ευάλωτα και πρόσφορα στην «επίσκεψη» των «αναξιοπαθούντων αλλοδαπών» που τα ρημάζουν.

Κι αυτό το χρέος…

Το ότι, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που διεξάγεται στο Νταβός, αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης και προβληματισμού η διεύρυνση του χάσματος μεταξύ πλουσίων και φτωχών, έχει τη σημασία του. Έστω κι αν ο ΓΑΠ ο ελάσσων υπεραμύνθηκε ότι δεν πρόκειται να αναδιαρθρώσουμε το χρέος. Οι Γερμανοί επιμένουν πως πρέπει να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση του χρέους, όπως μας είχαν προτείνει απ’ την αρχή και την αρνήθηκαν εκείνοι, οι οποίοι προφανώς, αλλού, άλλα είχαν υποσχεθεί.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης έκαναν γαργάρα τη δήλωση Σόιμπλε, ότι η Γερμανία είχε προτείνει στην κυβέρνηση ΓΑΠ την αναδιάρθρωση χρέους πριν την υπογραφή του μνημονίου. Αλλά είναι προφανές πλέον ότι ο ΓΑΠ είχε αναλάβει άλλες υποχρεώσεις.

Όπως έγραψε κι ο Γιώργος Δελαστίκ, «η κυβέρνηση και η ΕΕ συνεργάστηκαν για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό. Έστησαν το παραμύθι με τη δήθεν απειλούμενη χρεοκοπία, προκειμένου να παραλύσουν τις αντιδράσεις του τρομοκρατημένου ελληνικού λαού, πετυχαίνοντας έτσι να τον μετατρέψουν σε «πειραματόζωο» πανευρωπαϊκής χρησιμότητας».

Η κοροϊδία που παίζεται πίσω από την πλάτη του λαού, οδηγεί σε συμπεράσματα ότι κάποιοι πρέπει να μιλήσουν για "Γουδή".

Τι πρέπει να πούμε δηλαδή, πως μας χρειάζεται ένας λοχίας; Σε ράντζο πέθανε ο Πλαστήρας. Αλλά, τι απέδειξε το πραξικόπημα των πρακτόρων συνταγματαρχών; Εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία για να ξεπουλήσουν την Κύπρο, αφού πρώτα, λίγδωσαν κι αυτοί. Εξέλιπε γαρ και το ενδεχόμενο αυτό.

Ποια είναι η ελπίδα που απομένει;

Καθώς επικρατεί πλήρης και γενική απαξίωσηπου την παρακολουθούμε καθημερινά. Καθώς οι καλοπληρωμένοι παπαγάλοι, καυγαδίζουν με τους υπεράνω κριτικής πολιτικούς που δεν τιμωρούνται ούτε από τους ψηφοφόρους τους. Παπαγάλοι που προτείνουν αποχή –επειδή έτσι προτείνει το σύστημα ελέγχου της ψήφου- ώστε να καταγραφούν μόνο οι κατευθυνόμενες από τις δημοσκοπήσεις. Και να δικαιωθούν οι εταιρίες.

Που πήγε το δίκηο του εργαζόμενου; Στο ταμείο ανεργίας, που δεν προλαβαίνει να «εξετάζει» αιτήσεις για επίδομα ανεργίας από τις στρατιές των ανέργων.

Που πήγε το μέλλον των νέων; Σε άλλη μία εκπαιδευτική μεταρρύθμιση που προετοιμάζει τη γενιά των 590 ευρώ.

Που πήγε το πάθος των συνδικαλιστών; Έσβησε στην αδράνεια αντίδρασης σε έναν αντεργατικό νόμο, που άλλες εποχές θα είχε ξεσηκώσει θύελλες.

Επειδή έχουν απαξιωθεί όλες οι αξίες, αφού όλοι φαίνεται πως έχουν ανταλλάξει μαχητικές θέσεις με αξιώματα.

Έτσι οι φόροι αυξάνονται, η τιμή των προϊόντων ανεβαίνει, μόνο οι μισθοί και οι συντάξεις, αφού περικόπηκαν δεόντως, παγώνουν. Για τους γνωστούς ύποπτους το κράτος τους επιφυλάσσει την γνωστή μεταχείρηση προς όφελος των προνομιούχων που εξαργυρώνουν την ανομία με μια περαίωση.

Και γύρω μας μια γενική βουβαμάρα. Μήπως πρόκειται για τη νηνεμία πριν τη καταιγίδα; Δεν καταλαβαίνουν ότι ερεθίζουν πια οι κοκορομαχίες στη Βουλή, από τους υπερασπιστές ενός πολιτικού συστήματος που πνέει τα λοίσθια και κάνουν πως δεν το έχουν καταλάβει. Ή μήπως κάποιοι το εύχονται, μια και στην αναμπουμπούλα χαίρονται. Άσχετο αν δεν τους έχουν βγει ως τώρα οι περιπτώσεις αναταραχής.


Μετά το ξυλοφόρτωμα βουλευτή, την αποδοκιμασία πρώην πρωθυπουργού και το γιουχάισμα του αντιπροέδρου, μήπως άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι το μαχαίρι αν δεν φτάσει στο κόκαλο, θα είναι επικίνδυνη και η παρουσία τους σε κοινόχρηστους χώρους.

Ή μήπως πιστεύουν ότι ακόμα εξουσιάζουν τα πάντα γερά, μια και το σύστημα διαπλοκής τους στηρίζει απόλυτα;


http://deltio11.blogspot.com/2011/01/blog-post_8886.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters