Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.........

Τελικά αυτούς που πρέπει να φοβόμαστε σαν Έλληνες είναι τους ίδιους τους "Έλληνες".
Σήμερα η "αγαπητή" Τατιάννα έδωσε άλλη μια προβοκατόρικη "παράσταση" μέσω της εκπομπής της.
Είχε σαν καλέσμενη την Ελληνίδα σύζύγο του πρόεδρου των μουσούλμανων που ασπάστηκε με......
"δική" της θέληση το Ισλάμ.
Το μόνο που συζήτησαν ήταν η σύγκριση μεταξύ Χριστιανισμού και Μουσουλμανισμού.
Με λίγα λόγια η εν λόγω κυρία μας είπε ότι σαν Χριστιανή ένιωθε εγκλωβισμένη , ότι ο Χριστιανισμός θεωρεί τη γυναίκα υποδιαίστερη και "αμαρτωλή", ότι αυτό που της έλειπε ήταν η προσευχή ενώ τώρα προσεύχεται 5 φορές την ημέρα , ότι η Μουσουλμάνα είναι πιο ηθική από μια Χριστιανή ,ότι οι Ισλαμιστές έχουν την γυναίκα ισότιμη με αυτούς και άλλες τέτοιες " προοδευτικές" απόψεις.
Θα ήθελα λοιπόν να ενημερώσω τις κυρίες αυτές ότι :

1) Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ εμπιστεύτηκε τον ΥΙΟ ΤΟΥ σε μια γυναίκα την ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ . Η οποία είναι η Άγια των Αγίων μας. Η Μητέρα Του Χριστού μας .Οπότε το να λέει για τη θέση της γυναίκας στο Χριστιανισμό είναι άκυρη.

2) Η προσευχή για τους Χριστιάνους είναι κάτι σαν την αναπνοή τους ."ΑΔΙΑΛΗΠΤΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ" όπως λένε οι Πατέρες της Εκκλησίας μας .Υπάρχουν Γέροντες και κοσμικοί που προσεύχονται για όλους μας όλο το 24ωρο.Στο χέρι μας είναι η σωτηρία μας αυτό σημαίνει η Ελευθερία της Θρησκείας μας .Η προσευχή είναι μέσα μας και δε χρειάζεται να καταλαμβάνουμε πλατείες για να δείξουμε την δύναμη μας και την πίστη μας .

3) Τέλος για την θέση της γυναίκας στο Ισλάμ ας θυμηθούμε το πανό που είχαν αναρτημένο στην δημόσια προσεύχη μου έκαναν.

Ας σταματήσουν επιτέλους να "προσηλητίζουν" απροκάλυπτα.Δεν φοβούνται την οργή του κόσμου ;;;
Αλλά μάλλον όπως έλεγαν και σε μια ελληνική ταινία ..." Είναι πολλά τα λεφτά Άρη" !!!!!!!!

Δώστε τέρμα στην πλύση εγκεφάλου !!!

ΕΙΡΗΝΗ

http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters