Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΓΕΕΘΑ: 18 τουρκικά αεροσκάφη στο FIR Αθηνών

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, δεκαοκτώ τουρκικά αεροσκάφη εισήλθαν στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως. Καταγράφηκαν δεκατέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών που εξελίχθηκαν σε δεκατρείς παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου μεταξύ Λέσβου και Χίου. Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά. Τέσσερα από τα τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα. Η γειτονική χώρα έχει δεσμεύσει περιοχή στο κεντρικό Αιγαίο και διεξάγει αεροναυτική άσκηση. Στο μεταξύ, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος επισκέπτεται την Τουρκία (7 έως 9 Δεκεμβρίου) προσκεκλημένος του διοικητή των τουρκικών χερσαίων δυνάμεων στρατηγού Ερντάλ Σεϊλάνογλου.

Επίσης, από σήμερα ως τις 10 του μηνός επισκέπτεται τη γειτονική χώρα αντιπροσωπεία του ΓΕΕΘΑ με επικεφαλής τον διευθυντή του κλάδου Στρατηγικής και Πολιτικής, με σκοπό την υπογραφή του Προγράμματος Δραστηριοτήτων έτους 2011 στο πλαίσιο των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χώρων.


nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters