Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Το μυστικό «Σχέδιο Ελλάδα»

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με μια μεγάλη αποκάλυψη για το μυστικό «Σχέδιο Ελλάδα». Διαβάστε πως με δάνειο 65 δις ο Στρος Καν μας αλυσοδένει στο ΔΝΤ και στο άρμα της Ουάσιγκτον και μας απομακρύνει με ταχύτητα από τη γερμανική σφαίρα επιρροής. (Σελ. 4)

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «φωτιά και τσεκούρι» ξεκινά με τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπου θα περάσει το νομοσχέδιο για τις ΔΕΚΟ. Το άγχος της κυβέρνησης για την εικόνα της απέναντι στους ...
δανειστές της είναι τέτοιο που οδηγεί σε πλήρες ξεθεμελίωμα των κοινωνικών δομών της χώρας. (Σελ. 10-11)

ΣΤΗ ΝΔ ακόμα ψάχνουν τον Τρίτο (και μακρύτερο) Δρόμο προς τη... διακυβέρνηση, αλλά δυσκολεύονται γιατί, εκτός των άλλων, ψάχνονται και μεταξύ τους να βρουν ποιοι δεν ετοιμάζονται για τη Ντόρα... (Σελ.12)

ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ να έρθει η στιγμή που και η ΓΣΕΕ θα πληρώσει το μεγάλο μερίδιο που της αναλογεί στην κρίση. Παρακολούθησε άφωνη όλη τη διαδικασία εκθεμελίωσης των εργασιακών σχέσεων και τώρα αντιμετωπίζει το φάσμα της διάλυσης.

ΓΙΑ ΤΙΣ εξελίξεις στο συνδικαλιστικό κίνημα διαβάστε ένα σκληρό άρθρο του Αλέξη Μητρόπουλου για το τέλος της συναίνεσης μέσω της ΓΣΕΕ, για την επιρροή του συστήματος στο συνδικαλιστικό κίνημα, για τον προαναγγελθέντα συνδικαλιστικό θάνατο και για την ανάγκη συνδικαλιστικής ανανέωσης (Σελ 18-19)

ΚΟΙΤΑ ποιοι θα μας σώσουν! Τα αφεντικά του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ, αυτοί που εκδίδουν ραπόρτα για την πορεία μας και κόβουν μισθούς και συντάξεις, είναι βουτηγμένοι στα σκάνδαλα μέχρι το λαιμό. Ο βίος και η πολιτεία των «καλόπαιδων» στις σελίδες 50-51.

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι Art», με εξώφυλλο τον Σάκη Σερέφα που μεταξύ άλλων δηλώνει: «Αν δεν είναι κάποιος σε ακραία απελπιστική θέση, ας προσπαθήσει να το φιλοσοφήσει λίγο, για να μπορέσει να επιβιώσει σʼ αυτό το πολύ δυσάρεστο κλίμα που, δυστυχώς, πιστεύω ότι θα μας ακολουθεί για χρόνια.»

ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ αλλάζει την καθημερινότητα των Ελλήνων και η επιστημονική ομάδα και οι συντάκτες του «Π», με την ευθύνη της Καλλιόπης Λιώρα, Συμβούλου σε θέματα ασφάλισης, πρόνοιας, σύνταξης, απαντούν στα ερωτήματά σας. Διαβάστε και άρθρο του δικηγόρου - εργατολόγου Δημήτρη Περπατάρη

Από το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters