Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Κε πρωθυπουργέ της διεφθαρμένης χώρας, γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος ο μάρτυρας-θησαυρός του σκανδάλου της Siemens;




Μόλις η Εξεταστική για την Siemens ακούμπησε κόκκαλο με τον μιζαδόρο του Καλάμου, Παντελεήμονα Καρακώστα να πρωταγωνισθεί σ ένα σκοτεινό γαιτανάκι μίζας που ενέπλεκε στην υπόθεση όλο το "καλό κόσμο" των επιχειρήσεων και των δημοσίων οργανισμών ξαφνικά έπεσε σκοτάδι!

Που κρύβεστε κε Βαλυράκη μας, σε ποια βρώμικα σοκάκια δεν έχετε τη γενναιότητα να ρίξετε φως;

Κι εσείς κε πρωθυπουργέ της διεφθαρμένης χώρας, πως και γιατί ανέχεστε να κυκλοφορεί ελεύθερος ένας τόσο σημαντικός μάρτυρας όπως ο Παντελήμων Καρακώστας;

Πολύ φοβούμαι κε πρωθυπουργέ της διεφθαρμένης χώρας πως οι Εξεταστικές που στήνετε-όπως και οι προκάτοχοί σας-δεν είναι παρά η νομιμοποίηση της συγκάλυψης και στη προκειμένη περίπτωση έχετε προσωπική ευθύνη γι αυτή την ξεφτίλα.

Είστε πρωθυπουργός μιας διεφθαρμένης χώρας κε Παπανδρέου.

Στο χέρι σας είναι ν αποφασίσετε αν θα την παραδώσετε ακόμη πιο διεφθαρμένη στον διάδοχό σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters