Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Δείτε μια πολύ καλή εργασία σπουδάστριας σε μάθημα Τεχνολογίας για τους αεροψεκασμούς (CHEMTRAILS).



Η εργασία αυτή περιγράφει το φαινόμενο των χημικών αεροψεκασμών,ή αλλιώς chemtrails,
που έχει παρατηρηθεί στους ουρανούς από διάφορους επιστήμονες, ερευνητές, αλλά και
ευαισθητοποιημένους πολίτες. Πρόκειται για μεγάλου μήκους, πυκνές, και λευκές νεφελώδεις γραμμές – ενίοτε και άλλου χρώματος – οι οποίες ξαφνικά παρατηρούνται στον ουρανό μιας περιοχής σε γεωμετρικούς σχηματισμούς όπως χιαστί, παράλληλες, τριγωνικές, κυκλικές, ή ακόμη και σε μορφή ορθογωνίων παραλληλογράμμων.
Στην εργασία αναφέρεται ο σκοπός των chemtrails και η αρχική ιδέα εφαρμογής τους.
Εξετάζονται οι επιπτώσεις που έχουνε στο περιβάλλον και στον άνθρωπο και κάποιες ασθένειες που προκαλούν. Επίσης αναφέρονται οι χημικές ουσίες που περιέχουν τα αέρια των αεροψεκασμών. Θα δούμε την σχέση των chemtrails με το σύστημα H.A.A.R.P και την εξήγηση διάφορων αλλαγών στο περιβάλλον μας. Επιπλέον θα δούμε κάποιες κινητοποιήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό,κάποια άρθρα που έχουν δημοσιοποιηθεί και κάποια forum συζητήσεων που προτείνονται μαζί με κάποια βιντεάκια. Δείτε παρακάτω όλη την εργασία σε μορφή pdf...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters