Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΟΜΕΝΟ ΤΣΙΠΑΚΙ

Η ηλεκτρονική κάρτα πολίτη έρχεται και πολύ σύντομα και το τσιπάκι που θα εμφυτεύεται στο δέρμα .

Πολλοί ανησυχούν γι' αυτές τις εξελίξεις ...

Οι χριστιανοί ιδίως , που υποπτεύονται οτι στις κάρτες και τα τσιπάκια θα υπάρχει το 666 .

Εμείς ανησυχούμε ;
Το πιό ανησυχητικό , κατά την γνώμη μου , είναι το οτι η πλειοψηφία των συμπολιτών μας δεν ανησυχεί γι' αυτήν την multicultural κοινωνία των λοβοτομημένων τηλεθεατών που αρχίζει να δημιουργείται .Το τσιπάκι είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα .

Τί προβλέπω :
Η πλειοψηφία των χριστιανών θα δεχτεί το τσιπάκι ( αφού οι πρώτοι που θα το φορέσουν θα είναι μητροπολίτες ) . Κάποιοι αντάρτες γύρω απο κάποιους Εσφιγμενίτες ίσως προβάλλουν αντιστάσεις .
Για όσους σκέπτονται να πούν "ΟΧΙ" στο τσιπάκι ιδού μερικές κατευθυντήριες ιδέες :


1) Ξεχάστε την λύση "Εχω ένα μικρό κτηματάκι , θα παράγω την τροφή μου και δεν χρειάζομαι το τσιπάκι" .Μεμονωμένοι καλλιεργητές ή θα συλληφθούν ( ακόμα και οι παραδοσιακοί σπόροι τότε θα είναι παράνομοι !) ή θα ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ ( τί τους φέραμε τόσους πακιστανούς ; για να έχουμε φθηνούς δολοφόνους )

2) Μόνο ΜΑΖΙΚΕΣ κινητοποιήσεις με ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ στην Πίνδο έχουν ελπίδα να επιβιώσουν για λίγο . Δηλαδή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ( και οι χριστιανοί μέσα ) να καταλάβουμε μια περιοχή και να έχουμε το δικό μας αντάρτικο κρατίδιο . Σε μια τέτοια περίπτωση θα χρειαστούμε τις πληροφορίες που περιέχονται στις ιστοσελίδες http://www.ftiaxno.gr/ και http://laloslal.t35.com/biocall.html .


Έστω οτι κάναμε αυτό το κρατίδιο . Τί θα γίνει μετά ;

ΣΕΝΑΡΙΟ Α' : Όλοι οι υπόλοιποι σκλάβοι των πόλεων μιμούμενοι εμάς επαναστατούν και ο καπιταλισμός γίνεται παρελθόν .

ΣΕΝΑΡΙΟ Β' : Οι σκλάβοι των πόλεων δεν επαναστατούν . Η n ε a ta ξη μας μεταδίδει ασθένειες ( με βιολογικά όπλα ) ή μας βομβαρδίζει με την δικαιολογία οτι υποθάλπαμε τρομοκράτες .

ΣΕΝΑΡΙΟ Γ' : Οι σκλάβοι δεν επαναστατούν και η ne a taxi δεν μας βομβαρδίζει . Αυτό είναι το σενάριο του μυθιστορήματος "Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" και το βρίσκω απίθανο .

pythas.t35.com


http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/blog-post_3526.html

1 σχόλιο:

pythagoras είπε...

http://pythas.t35.com/index.html

Ιστοσελίδα Ελλήνων .

Βάλε κανα e-mail στην ιστοσελίδα . έχεις κάνει σπουδαία δουλειά και δεν μπορούμε να σου στέλνουμε υλικό .

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters