Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Τουρκία: Εκτοξεύει κατασκοπευτικούς δορυφόρους το 2012

Τους πρώτους κατασκοπευτικούς της δορυφόρους θα εκτοξεύσει η Τουρκία το 2012, βάσει ενός αμυντικού σχεδιασμού το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, γράφει σήμερα το πρακτορείο Φόκους, σύμφωνα με πληροφορίες από το Ria Novosti. Το τουρκικό κράτος αποφάσισε να....

απεμπλακεί από την αμερικανική εξάρτηση στο θέμα αυτό και χάρη σε ένα έργο το οποίο υλοποιεί και το οποίο είναι κόστους 250 εκατ. ευρώ, η Τουρκία θα αποκτήσει αυτονομία στις πηγές πληροφοριών.
Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κύριος στόχος των κατασκοπευτικών δορυφόρων, εκτός των άλλων, θα είναι η παρακολούθηση των επιχειρήσεων κατά των αυτονομιστών Κούρδων ανταρτών του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK), των οποίων οι καταυλισμοί βρίσκονται σε δυσπρόσιτα εδάφη που συνορεύουν με το Ιράκ.

Πύλη Ιάσωνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters