Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Προσοχή bloggers!…πίσω από το τυρί … είναι η φάκα.!


Κυβέρνηση καλεί Διαδίκτυο! Είναι θέμα ημερών να εκδηλωθεί μια κυβερνητική πρωτοβουλία για διάλογο με τις ανεξάρτητες φωνές του διαδικτύου-bloggers και συντάκτες των ανεξάρτητων ιστοσελίδων.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, πηγάζει από την επιθυμία του πρωθυπουργού, να αποκτήσουν οι σκαπανείς του διαδικτύου, την νομιμοποίηση και τη θεσμική κατοχύρωση αντίστοιχη με των δημοσιογράφων των παραδοσιακών ΜΜΕ που βρίσκονται σε φθίνουσα πορεία.
Θέματα όπως η ασφαλιστική κάλυψη, η δημιουργία Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου και οι διαπιστεύσεις μας στις ενημερώσεις κομμάτων και φορέων, είναι μερικά από τα θέματα που θα τεθούν σε ανοιχτή διαβούλευση.
Η πρωτοβουλία ανήκει στον Γιάννη Ραγκούση και θα κληθούν όλοι οι bloggers, χωρίς εξαιρέσεις,να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέσα από ανοιχτό διάλογο αλλά και συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών.
*Επιτέλους κάτι κινείται και ελπίζουμε να είναι στη σωστή κατεύθυνση…*
kourdistoportocali
Ο σχολιασμός …
Αγαπητοί που επικροτείτε την είδηση!…*.* μη χαίρεστε … να είστε σίγουροι ότι αυτό το κάλεσμα και αυτή γενικά η πρεμούρα που τους έπιασε για τα blogs και του bloggers δεν έχει καλό σκοπό!
Μυρίζει επιχείρηση χειραγώγησης της ελεύθερης έκφρασης γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος γύρισε την πλάτη στα ελεγχόμενα μέσα και τους αβανταδόρους δημοσιογράφους που τους λιβανίζουν κάθε μέρα.
Οι περισσότεροι bloggers ασχολούνται σαν χόμπι τον ελεύθερο τους χρόνο και δεν έχουν ανάγκη της όψιμης προστασίας του φιλεύσπλαχνου κράτους!… (οι άνθρωποι είναι αστείοι … μιλάνε ακόμα και για ασφαλιστική κάλυψη των bloggers!!!!)
Οι εισπράκτορες του Δ.Ν.Τ καλά θα κάνουν να αφουγκραστούν τις φωνές απόγνωσης των ανέργων, των συνταξιούχων, των μισθωτών και των μικροεμπόρων και ας αφήσουν ήσυχους τους bloggers.
Εξάλλου ξέρουμε το πως εννοούν τον διάλογο τον οποίο απλά πραγματοποιούν για το θεαθήναι για να νομιμοποιήσουν τα ήδη προαποφασισμένα από αυτούς!!!
Τα blogs αυτή την στιγμή (παρόλα τα προβλήματα που δημιουργούν σκόπιμα οι εγκάθετοι τους) είναι ο μόνος χώρος ελεύθερης έκφρασης των πολιτών και δεν πρέπει κατά κανένα τρόπο κάποιοι (πρόθυμοι) bloggers να συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία της κυβέρνησης και του δήθεν διαδικτυάκια Πρωθυπουργού μας ο οποίος πιθανόν μπαίνει μόνο σε ξένες ιστοσελίδες και δεν βλέπει στις εγχώριες το τι του σέρνουν οι επώνυμοι και ανώνυμοι Έλληνες!
Εξάλλου δεν νομίζω ότι νομιμοποιούνται με κανένα τρόπο κάποιοι (επαναλαμβάνω πρόθυμοι!!!!) bloggers να εκπροσωπήσουν τους εκατοντάδες που ασχολούνται, συμμετέχοντας και δεχόμενοι τα προαποφασισμένα της ΔουΝουΤοκυβέρνησης!!!
Τέλος αν κάποιοι διαχειριστές blogs έχουν πρεμούρα να βάλουν τάξη στο διαδίκτυο ας ελέγχουν πιο σχολαστικά τα υβριστικά, τα αποπροσανατολιστικά και πολλές φορές προβοκατόρικα σχόλια. Αν δεν μπορούν ας δέχονται στα blogs τους μόνο επώνυμες αναρτήσεις και σχόλια υμνητικά για την κυβέρνηση και ας τα κάνουν Large και bold για να δηλώσουν την πλήρη υποταγή τους σε αυτήν!!!
Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός.
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Το βρήκα: εδώ
πηγή: http://gianniotis.blogspot.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters