Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

“Τρέμω στην ιδέα ότι η δυναστεία Παπανδρέου έχει έρθει στην Γη με αποστολή”


 
Τρέμω με την ιδέα ότι η δυναστεία Παπανδρέου έχει έρθει στην Γη με αποστολή
 «…Και αν αφορά εμάς, δεν πρέπει να είμαστε υπερενθουσιώδεις με τα Ανατολικά εδάφη μας. Δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τις δικές μας Γερμανικές ιδέες προσωπικής καθαριότητας στους ντόπιους. Δεν μας νοιάζει αν πλένουν κι αν σκουπίζουν τα σπίτια τους καθημερινά. Δεν είμαστε οι επόπτες τους, ο μόνος λόγος που είμαστε εκεί είναι για να προασπίσουμε τα δικά μας συμφέροντα…». Αυτά  έλεγε ο Χίτλερ στο 2ο κεφάλαιο του ημερολογίου του, με τίτλο «Η Νέα Παγκόσμια Τάξη» το 1942.
 Την ίδια περίοδο, ο Γκαίρινγκ έλεγε στους στρατιωτικούς διοικητές των χωρών που είχαν καταλάβει: «…Σε όλα αυτά τα κατακτημένα εδάφη βλέπω ανθρώπους να ζουν παραγεμισμένοι με φαγητά, όταν οι δικοί μας άνθρωποι πεινάνε. Για όνομα του Θεού, δεν έχετε σταλεί εκεί να δουλεύετε για την καλοπέραση των λαών που έχετε αναλάβει, αλλά για να μαζέψετε ό,τι μπορείτε ώστε να ζήσει ο Γερμανικός λαός. Περιμένω να αφιερώσετε όλη σας την ενέργεια σε αυτό. Καθόλου δεν με ενδιαφέρει όταν λέτε ότι οι άνθρωποι στην διοίκησή σας πεθαίνουν της πείνας. Να χαθούν, για να μην πεινάσει κανένας Γερμανός…»
 Ο χάρτης του Γ’ Ράιχ είναι ξεκάθαρος:
(α) Η Μεγάλη Γερμανία,
(β) εδάφη για προσάρτηση,
(γ) ανεξάρτητα «Ασιατικά κράτη» υπό «Γερμανική Επίβλεψη» (η Ρωσία) και
(δ) συμμαχικά και δορυφορικά κράτη. Η Γαλλία, η Ιταλία, τα Βαλκάνια και εμείς.

Μπορεί η ρητορική να εκσυγχρονίστηκε, μπορεί η Γαλλία να απέκτησε ανεξάρτητη δύναμη (παραγωγή πυρηνικής ηλεκτρικής ενέργειας λέγεται), αλλά εκ των πραγμάτων αυτή είναι η Νέα Ενωμένη Ευρώπη. Εμείς και οι πολιτικοί συζητάμε αν θα μας στηρίξουν οι Γαλλογερμανοί, και αν είμαστε ή όχι η Αχίλλειος πτέρνα της «Ενωμένης Ευρώπης».
 Όσο εμείς συζητάμε, οι αγορές έχουν ήδη αποφανθεί. Εγώ τείνω να πιστεύω τις αγορές, χωρίς να υποτιμώ την θέληση κρατών που με συγκεκριμένα συμφέροντα να τους πηγαίνουν κόντρα. Όσο έχουν λεφτά να πληρώνουν… Μετά αλλάζουν γνώμη.
 Με αφορμή την ανάρτηση του Χρύσανθου Λαζαρίδη (Χώρες «μεταίχμιου» και χώρες «ιστορικού βάθους»…) σχεδόν βλέπω καθαρά την μοίρα μας. Στην «Ενωμένη» Ευρώπη είμαστε περίοικος, «σύμμαχος δορυφόρος». Όπως ακριβώς και στον χάρτη του 1942.  Δανειστήκαμε και λαδωθήκαμε για να πάρουμε τα αυτοκίνητα, τις γέφυρες και τις σαβούρες της ευρύτερης Γερμανίας.
 Αλλά έστω και σαν περίοικος, έστω και με διαφορετική την «σχέση» Γερμανίας-Ρωσίας, τα συμφέροντα των «Ναυτικών» δυνάμεων θίγονται με εμάς. και έχουν κάθε πρόθεση να κάνουν το δικό τους στα Βαλκάνια.  Και ήδη ελέγχουν τα βόρεια σύνορά μας.
Το σημερινό γεωπολιτικό παιχνίδι είναι η συνέχεια του πολέμου των Άγγλων με τους Γάλλους από τον 18ο αιώνα και των μεγάλων συγκρούσεων  που ακολούθησαν: ανακάλυψη πετρελαίου στην Μέση Ανατολή, Β΄ ΠΠ, Ψυχρός Πόλεμος.
Σήμερα είμαστε σε Νέο Ψυχρό Πόλεμο: Την σύγκρουση των Αγγλοαμερικάνων με τους Γερμανορώσους. Μπορείτε να τον ορίσετε και ως την ανατροπή του χάρτη που σχεδίαζε το Ράιχ, όπως διαμορφώνεται μετά την κατάρρευση της Σοβιετίας και της επανένωση των Γερμανιών και της ανάδειξης της Ευρωζώνης.
Στον χάρτη αυτό, οι Αγγλοαμερικάνοι θίγονται από μια γερμανοκρατούμενη Ελλάδα και μια σίγουρα ευρωφιλική Τουρκία. Και όλοι, μα ΟΛΟΙ, θίγονται από μια ανεξάρτητη προσέγγιση Ελλάδας Τουρκίας, και αν μάλιστα αυτή είναι σε Ευρωκεντρικό πλαίσιο, ζήτω που καήκανε οι Αγγλοαμερικανοί.
Εμείς λοιπόν είμαστε μεταξύ σφύρας και άκμονος, σε πιο επικίνδυνη θέση παρά ποτέ, πιο επισφαλείς από ότι το 47-48 (τότε που ήταν τσακωμένοι οι Γερμανορώσοι)…
Να πάμε με τους Αγγλοαμερικάνους,  θα ψοφήσουμε της πείνας… Να πάμε με τους Γερμανορώσους   βλέπω την Κρήτη ανεξάρτητη και τους μουσουλμάνους «καταπιεσμένη μειονότητα»…
Παρακαλώ, λοιπόν, τις Μεγάλες Δυνάμεις να μας πούνε ποια έχει το πάνω χέρι, και ποιας τις εντολές πρέπει να εκτελέσουμε!
Και ειλικρινά αναρωτιέμαι αν ο ΓΑΠ εκτελεί εντολές των «Ναυτικών» δυνάμεων στα εθνικομεταναστευτικά του, ή αν εκτελεί δικές του προσωπικές φαντασιώσεις. Θα έλεγα το πρώτο, αλλά δεν ξέρω κιόλας… Ιδέα δεν έχω τίνος εντολές εκτελεί στα πρασινοενεργειακά του… (γραφικός είναι, και οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί τα έχουν παρατήσει τα πράσινα αειφόρα, αλλά μαθαίνω ότι οι Ζουλού ενδιαφέρονται…). Σαφώς χορεύει τον Γαλλογερμανικό χορό στα δημοσιονομικά, αλλά ερωτώ: H αδράνεια των 100 ημερών ήταν αυθόρμητη ή ήταν και αυτή «καθ’ υπόδειξη άλλων;»
Τρέμω με την ιδέα ότι η δυναστεία Παπανδρέου έχει έρθει στην Γη με αποστολή… Ο Γεώργιος το 1949 και αργότερα με τον Ανένδοτο, ο Ανδρέας με τον Ασπίδα, και ξανά με το «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», και ο ΓΑΠ;
 Archaeopteryx
(για να μεγεθύνετε τον χάρτη κάντε κλικ πάνω του)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters