Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Σαν ... πέρυσι: 4 Οκτωβρίου 2009

Θυμάστε τι έγινε πέρυσι στις 4 Οκτωβρίου 2009; Ή μήπως ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να θυμάστε;

Είτε θέλετε να θυμάστε, είτε όχι, πέρυσι στις 4 Οκτωβρίου 2009, είχαμε εκλογές τις οποίες κέρδισε (*) το ΠΑΣΟΚ και από τότε έχουμε Πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου. Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος!

Γιατί κέρδισε; Μα γιατί πιστέψαμε όλοι μας τα ΨΕΜΜΑΤΑ που....
μας είπε. "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ", "Θα στηρίξουμε τον μικρομεσαίο, τον φτωχό, τον συνταξιούχο" ... να πώ κι άλλα; Δεν θα το κάνω γιατί ήδη συγχίστηκα.

Βέβαια το "ΥΠΑΡΧΟΥΝ" δεν σήμαινε ότι ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ... Γι' αυτό έλεγε και το άλλο σύνθημα: "ΠΑΜΕ" ... εννοώντας "ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ"!! Υπήρχαν και ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ από τους δανειστές μας, ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΓΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΡ(Δ)ΟΣΚΟΠΩΝ της Goldman Sachs και της ΕΚΤ, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ούτε Δημοψήφισμα, ούτε τίποτα! Η δε Βουλή, πλέον, ψηφίζει οτιδήποτε, ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ έχει υπογράψει ο Παπακωνσταντίνου με τους δανειστές!! Δηλ. η Βουλή λειτουργεί πια ως "θέατρο" ... για τους "τύπους"!

Μα, θα μου πείτε, τι να κάναμε; Να ψηφίζαμε πάλι τον Καραμανλή; Μας έλεγε ότι θα περάσουμε δύσκολες μέρες και θα εφαρμόσει νέα μέτρα λιτότητας. Είχαμε άραγε άλλη επιλογή; Από το '74 μέχρι σήμερα δεν βρήκαμε άλλη επιλογή!! Μόνο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Έπρεπε λοιπόν να τα δεχτούμε; Όχι ... γι' αυτό και ψηφίσαμε έναν Σοσιαληστή. Πώς είπατε; Το έγραψα λάθος; Θέλει "ι" και όχι "η"; Εσείς κάνετε λάθος! Πολύ σωστά το έγραψα. Δηλαδή αν το έγραφα με "ι" θα μας φερόταν καλύτερα ή θα μας έκλεβε λιγότερο; Το ίδιο είναι. Γι' αυτό κι εγώ το γράφω με "η" ... γιατί το ΠΑΣΟΚ αποδείχτηκε Σοσιαληστικό ... αφού το πρώτο που έκανε ήταν να αρχίσει να ΚΛΕΒΕΙ τις συντάξεις, να ΚΟΒΕΙ τα φάρμακα, να ΚΟΒΕΙ τους μισθούς. Μάλιστα .... και πάλι θα πείτε ότι αυτά τα έκανε στους Δημοσίους Υπαλλήλους, στα ΤΡΩΚΤΙΚΑ δηλαδή του δημοσίου χρήματος (αυτά διάβαζα στα blogs). Αυτοί κάνανε την κρίση. Αυτοί φτάσανε την Ελλάδα στη χρεωκοπία. Οι Βο(υ)λευτές και όλοι οι άλλοι κύριοι και κυρίες της Βουλής ΔΕΝ έχουν ΚΑΜΙΑ ευθύνη. Μόνοι τους διορίζονταν οι δημόσιοι υπάλληλοι, μόνοι τους κλέβανε το δημόσιο χρήμα. Ε; Τι λέτε; Έτσι δεν είναι; Ή μήπως όχι;

Και τι κάνατε όταν ο Πάγκαλος είπε ότι "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"; Αντιδράσατε; ΦΤΥΣΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ που τον άκουγε και τρέμανε τα βρακιά του μήπως τον απολύσουν αν τολμούσε να ρωτήσει: "ΤΙ ΛΕΤΕ κ. ΠΑΓΚΑΛΕ; ΜΙΛΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ... Γ Ι Α Τ Ι;; ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ;"

Και, φυσικά, η απόδειξη όσων λέω είναι ότι ΤΑ ΙΔΙΑ (και χειρότερα) ΕΚΑΝΕ Η ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ μειώνοντας μισθούς, δώρα, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ και αυξάνοντας το ΦΠΑ.

Και συνεχίζοντας, ψήφισαν και τον νόμο για το Ασφαλιστικό βάζοντας την ταφόπλακα σε όλους τους εργαζόμενους. Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι το "έργο" της "κυβέρνησης" δεν θα τελειώσει μόνο με αυτά ... Θα ισοπεδώσει τα πάντα και μετά ... Τι θα γίνει μετά; Θα φύγει με ελικόπτερα; Θα παραιτηθεί όπως έκανε ο Καραμανλής; Συγχωρήστε με αλλά ΔΕΝ μπορώ να το προβλέψω.

Εκείνο που μπορεί να χαλάσει όλα τους τα σχέδια είναι το να μείνουμε ενωμένοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να μην πέφτουμε θύματα της Σοσιαληστικής προπαγάνδας ("φταίνε αυτοί - φταίνε οι άλλοι") που ως μοναδικό στόχο έχουν τη ΔΙΑΣΠΑΣΗ της κοινωνίας σε μικρότερες ομάδες.

Ο στόχος μας είναι ένας: "ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ". Το "ΕΓΩ" πρέπει να γίνει "ΕΜΕΙΣ".

Να μην ξεχνάμε ότι το "Διαίρει και βασίλευε" ήταν (και θα είναι) η πιο πετυχημένη μέθοδος διακυβέρνησης (η ιστορία το έχει αποδείξει).

Αντίθετα, "εν τη ενώσει η ισχύς" !!

Το δεδομένο είναι ότι πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος και συνεχίζουν ακάθεκτοι!! Κι αυτό γιορτάζουμε σήμερα. Τον ένα χρόνο Σοσιαληστικής Κυβέρνησης. Πόσο άραγε χρόνο χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στον πάτο; Θα γιορτάσουμε και του χρόνου το δεύτερο χρόνο Σοσιαληστικής Κυβέρνησης;

Θα είμαστε τότε όλοι εδώ για αυτή τη "γιορτή"; Για να δούμε...

Είμαι σίγουρος πάντως ότι η νεολαία του ΠΑΣΟΚ σήμερα έχει μεγάλη γιορτή!!!

Τέτοιο Σοσιαλησμό δεν θα μπορούσαν ποτέ να ονειρευτούν !!

Χρόνια σας πολλά λοιπόν!!

(*) Οι βουλευτικές εκλογές του 2009 στην Ελλάδα διεξήχθηκαν πρόωρα κατόπιν αιφνίδιας διάλυσης της Βουλής και έκδοσης του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος 127/2009, στις 4 Οκτωβρίου, κατά τον τελευταίο εκλογικό νόμο 3231/2004, βάση του οποίου το πρώτο κόμμα πριμοδοτείται με 40 έδρες. Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν νίκη του κόμματος του ΠΑΣΟΚ, με πρόεδρο τον Γιώργο Παπανδρέου, με 43,9% και 160 από τις 300 βουλευτικές έδρες. Περισσότερα για τις Ελληνικές Βουλευτικές εκλογές του 2009
--
Με εκτίμηση

Blog: ΜΕ ΑΠΟΨΗ  http://meapopsi.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters