Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η χρησιμότητα της αριστεράς στα αφεντικά της παγκοσμιοποίησης

hellraiser

Αλήθεια έχετε δει ποτέ κάποιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (της σήμερον δηλαδή αποκαλουμένης κεντροαριστεράς) να απολογείται για το κομμουνιστικό (από «ορθόδοξο» μέχρι αριστερίστικο ή αναρχικό) παρελθόν του; Όχι, βέβαια! Μήπως σε κάποια περίπτωση, που εγώ αγνοώ, μίλησε ποτέ ο Θεόδωρος Πάγκαλος και είπε γιατί μέχρι την ηλικία των....

τριάντα και. ετών ήταν κομμουνιστής και μάλιστα «καθοδηγητής» στο «κόμμα του λαού»; Όχι, βέβαια! Μήπως είδατε ποτέ κανένα στέλεχος της λεγομένης «ανανεωτικής» αριστεράς να απολογείται (ΝΑΙ, να απολογείται!) γιατί ο πολιτικός χώρος, στον οποίο ανήκει, δεχόνταν πρόθυμα βοήθεια και στήριξη από το αιματοβαμμένο καθεστώς του μπολσεβίκου δικτάτορα Τσαουσέσκου; Ασφαλώς και όχι!Ουδείς, λοιπόν, από τον χώρο της αριστεράς δεν έχει να απολογηθεί για τίποτε και γιατί να το πράξει άλλωστε, αφού κανείς δεν του του ζητά. Και ποιος να του το ζητήσει; Τα «συντρόφια» της δημοσιογραφίας, παλαιά στελέχη των διαφόρων ΕΚΚΕ και ΚΚΕ-ΜΛ, που σήμερα φορώντας «σινιέ κοστουμάκια» παραιστάνουν τους καθωσπρέπει «αντικειμενικούς» κριτές των πάντων;

Αποτελεί δεδομένο και γεγονός, λοιπόν, η Ιδεολογική «κηδεμονία» (βλέπε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ) της αριστεράς και όποιος τολμήσει να αντιταχθεί σε αυτήν είναι αντιδραστικός, ακροδεξιός και φασίστας, σύμφωνα πάντοτε με τη κυριαρχούσα στα ΜΜΕ άποψη. Όμως δεν πρέπει να λησμονούμε ότι αυτή η Ιδεολογία τρομοκρατία στηρίχθηκε στο ματωμένο υπόβαθρο της κυριολεκτικής τρομοκρατίας της αριστεράς, που επιτεύχθηκε πριν ακόμη από το 1981 με την ένοχη ανοχή του Κερένσκι Καραμανλή.
Πως είναι δυνατόν, όμως, δέκα ολόκληρα χρόνια μετά την κατάρρευση των σοβιετικών καθεστώτων, μέσα στην εποχή της «παγκοσμιοποίησης», να υπάρχει η ιδεολογική κηδεμονία της αριστεράς, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά στις περισσότερες χώρες της δύσεως; Η απάντηση είναι εξαιρετικά απλή: Η αριστερά είναι ακόμη χρήσιμη στα μεγάλα αφεντικά του κόσμου, γιατί δρώντας εχθρικά και διαλυτικά απέναντι σε ΕΘΝΟΣ και ΘΡΗΣΚΕΙΑ προσφέρει μία μεγάλη υπηρεσία στην «παγκοσμιοποίηση».


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters