Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Νεοέλληνα ΞΥΠΝΑ...

Νεοέλληνα σε σένα μιλώ ! Σε σένα που ανήκεις στην νέα γενιά , στην γενιά των εφτακοσίων ευρώ , στην γενιά που τα όνειρα σου δεν υπάρχουν γιατί κάποιοι στα κάνανε εφιάλτες...

Πότε θα ξυπνήσεις; Πότε θα βγεις απ τον λήθαργο , απ τον ύπνο που σου επιβάλουν ; Άραγε θέλεις να ξυπνήσεις;
Νομίζεις ότι γυρνώντας την πλάτη στα προβλήματα τα εξαφανίζεις κιόλας; Είσαι πολύ γελασμένος! Τα προβλήματα θα συνεχίζουν να υπάρχουν όσο δεν τα πολεμάς!
Και όταν θα ξυπνήσεις θα είναι πολύ αργά. Θα έχεις μια ζωή γεμάτη προβλήματα ,που θα γιγαντώνονται σαν άγρια κύματα και συ ανήμπορος να κολυμπάς.
Μην κάθεσαι έτσι. Βγες φώναξε, πολέμησε,διεκδίκησε το μέλλον σου !Αντιμετώπισε όλους αυτούς που σου στερούν το όνειρο.....
Σε βομβαρδίζουν με ψεύτικες υποσχέσεις, όλο λόγια, λόγια κ συ πρέπει να τους πιστεύεις.
Μην τους αφήνεις να ξεφτιλίζουν την γενιά μας άλλο . Δείξε ότι είσαι μαχητής διεκδικητής του ονείρου σου και όχι ένα μίζερο άβουλο, τηλεκατευθυνόμενο αντικείμενο.
Κλείσε τα αυτιά σου στις απατηλές τους υποσχέσεις μη τους ακούς άλλο , πάρε πρωτοβουλίες , κυνήγησε τα όνειρα σου .
Άρχισε να νοιάζεσαι πραγματικά για το αβέβαιο μέλλον που σου προτείνουν ,για τα όνειρα που σου στερούν. Πάλεψε για τα δικαιώματα σου .
Άσε στο περιθώριο όλα αυτά τα λαμόγια τους ψεύτες τους απατεώνες της πολιτικής
που τόσα και τόσα χρόνια σε καταδυναστεύουν. Αυτοί μας φέρανε σ’αυτή τη κατάσταση, στην εξαθλίωση, στην αβεβαιότητα στο αδιέξοδο.
Δείξε τους ότι είσαι ένας σκεπτόμενος άνθρωπος, βγάλε τα συμπεράσματα σου, πίστεψε στις αξίες σου.
Βγες από τον όχλο, από το κοπάδι που κατευθύνουν, βγες μπροστά και φώναξε, πάλεψε και δίκασε όλους αυτούς που τόσα χρόνια σου στερούν όσα δικαιούσαι , όσα ονειρεύεσαι.
Επιτέλους νεοέλληνα ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις!

oichalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters