Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑAAΝΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ( AΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!)

ΝΙΚΟL SALAMINIOS

Σύμφωνα με την κ. Κατσέλη, το ενδεχόμενο αυτό είναι ανοιχτό για τις επιχειρήσεις με προβλήματα ( ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ?)...

Ανοιχτό άφησε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη, το ενδεχόμενο εφαρμογής πιο ευέλικτων εργασιακών σχέσεων, κατά παρέκκλιση των εθνικών και κλαδικών συμβάσεων εργασίας σε επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. ( ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ KAI EΠΕΙΔΗ ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..)

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Μνημόνιο, η κυβέρνηση θα πρέπει να προωθήσει ρύθμιση που θα προβλέπει πως οι επιχειρησιακές συμβάσεις είναι πιο ισχυρές έναντι των κλαδικών. ( ΆΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΡΕ ΑΝΤΕ .)


Ωστόσο κυβερνητικά στελέχη διαβεβαίωναν ότι η πρόβλεψη αυτή του μνημονίου είναι διαπραγματεύσιμη με την τρόικα. ( ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ? ΑΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΟΧΙ Η ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕI?)

Η υπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να χορηγούνται αμοιβές χαμηλότερες αυτών που προβλέπουν οι εθνικές και κλαδικές συμβάσεις. ( ΑΜΑ ΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ)

«Είναι κάτι που συζητούμε σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις», είπε η κ. Κατσέλη. Πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να ισχύσει για μεγάλες επιχειρήσεις που κινδυνεύουν να αναστείλουν τη λειτουργία τους εξαιτίας της κρίσης.



ME ΆΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ : ΜΕΓΑΛΕ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ , ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΡΟΜΟ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ ΒΑΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ.

ΜΕ ΆΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?

Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters