Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΤΙ ΟΠΛΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

ΙΣΩΣ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ - ΟΠΛΙΚΑ - ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ ...ΣΑΙΤΕΣ!!! Κεφαλαιο 1: Το βατραχακι που σταματησε τον Φραγκο (ή αν προτιματε τα Leopard).Οσοι εχουν παει στο Δ ΣΣ θα γνωριζουν πως υπαρχει μια ταφρος την οποια διερχονται τα Leopard και η οποια συνηθως ειναι τιγκα στα βατραχακια.....

που καταληγουν ΠΕΛΤΕΣ. Με την συνεργασια του υπουργειου Αμυνας με το υπουργειο Περιβαλλοντος θα πρεπει εφ εξης σε ΚΑΘΕ στρατιωτικη δραστηριοτητα να λαμβανονται υπ΄οψη και οι περιβαλλοντικες επιπτωσεις (οποιος "φαει" μυγακι κατα τις βολες θα "φαει" και αυστηρα). Το μετρο εχει προκαλεσει γελακια στους αξιωματικους ΟΜΩΣ , αν ο υπουργος πετυχει να υλοποιησει το οραμα του θα προκειται για μεγαλη επιτυχια. Και θα περιμενουμε να πετυχει, οχι γιατι το ειπε αλλα γιατι στην ΔΑΝΙΑ το εκαναν και εσωσαν και ενα προστατευομενο ειδος, τον ευρωπαικο βατραχο των δεντρων
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: "Οι καλτσες σου μυριζουν ετσι ή εσυ ολοκληρος";
Εξορθολογισμο στην σπαταλη των ενοπλων δυναμεων εξηγγειλε η πολιτικη ηγεσια. Στοχος ειναι η μειωση στην σπαταλη νερου κατα 25% και στον ογκο των απορριματων κατα 5%. (Θα στησουμε παγκο εξω απο μοναδες και θα πουλαμε υγρα μαντηλακια και θα τα κονομησουμε!!!!)

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΠΡΑΣΙΝΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ - ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ (τελικα το πυρηνικο καταφυγιο στο 424 ισως να φανει χρησιμο συμπληρωνουμε....)
Πρασινο νοσοκομειο (424) σχεδιαζει να δημιουργησει το υπουργειο αμυνας. Στοχος η μειωση των αποβλητων....Ο υπουργος μαλιστα εκανε ξεχωριστη αναφορα και στο πυρηνικο καταφυγιο του νοσοκομειου..... Σε οτι αφορα τα οπλικα συστηματα οταν η πολιτικη ηγεσια ρωτηθηκε σε πηγαδακι αν θα αγορασει πρασινα οπλικα συστηματα απαντησε: "ναι σαιτες"! ΩΡΑΙΟ!
Τα στρατοπεδα θα γινουν "πρασινα" (οχι παραλλαγης ουτε σαν τον ηλιο που ανατελει και μας οδηγει αλλα οικολογικα). Οι τεμπελουληδες αξιωματικοι θα επιφορτιστουν (ενας σε καθε μοναδα) και με τα καθηκοντα του "Υπευθυνου Πρασινης Αναπτυξης" . Ιδεα μας; Δεν θα ηταν σατανικο να γινονται "πρασινοι αξιωματικοι" μονο οσοι ειναι χαρακτηρισμενοι ως "γαλαζια παιδια";;;; Ο Υπ. Αμυνας παντως εδωσε μαθηματα πολιτισμου παραδεχομενος πως τον ειχε επισκεφτει ο κ. Λαμπροπουλος που ως ΥΦΕΘΑ ειχε εκπονησει μελετη για πρασινα στρατοπεδα την οποια και του παρεδωσε. Τα "ευσημα" στον Μειμαρακη παντως πηγαν περιπατο.....Μαλιστα ειναι χαρακτηριστικο πως ο υπουργος μιλησε για πρωτογονα και αρχαικα στοιχεια που βρηκε ο ιδιος σε οτι αφορα τα πρασινα στρατοπεδα







ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: Την άλλη την εκπομπη ....την "καλη"...... δεν θα την δουμε;;;;
Τηλεοπτικη ζωνη (MEGA) καθιερωνεται στα ελληνικα στρατοπεδα, αφου ο υπουργος Αμυνας ειπε πως ενθουσιαστηκε με την εκπομπη του Σ. Θεοδωρακη για τα τροχαια και θα ζητησει (διαταξει;) να προβληθει στα στρατοπεδα....Για τους διαγωνισμους αφισας του ΓΕΣ και τα αλλα καρναβαλικα που γινονται για τον περιορισμο των τροχαιων δεν ειπε κουβεντα παντως...........

MAΛΛΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΙΑΒΕΡΗ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: Ποσοι αξιωματικοι χρειαζονται για να αλλαχτει μια λαμπα; Ενας διακλαδικος να την κραταει και 4 "κλαδικοι" να γυρνανε το τραπεζι για να την βιδωσει!
Θα αλλαξει τα φωτα...............στα στρατοπεδα η πολιτικη ηγεσια εγκαθιστοντας λαμπτηρες οικονομιας (απο αυτους τους πανακριβους που τα site γραφουν πως εχουν μεσα τοσα χημικα ωστε αν πεσει κατω και σπασει μια εξαδα θα ευχεσαι να σου ειχε σκασει ναπαλμ στο κεφαλι)


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: Ελεγχοι....
Ο υπ. Αμυνας εχει διαταξει να γινουν ελεγχοι για ραδιενεργα αποβλητα (πχ τα υλικα ακτινογραφιων) και επανελεγχοι σε καυσιμα, μοναδες "περιβαλλοντικα επιβαρυμενες" , κτλ......και να υπαρχει ιδιαιτερη μεριμνα απο το ΓΕΣ για να διοαφυλαχτει η βιοποικιλοτητα του Εβρου (μαλλον εχουν φτασει στα αυτια του υπουργου πληροφοριες πως τωρα τελευταια το ΓΕΣ εχει βαλει μπρος κατι φτυαρια που δεν αφηνουν τους ερωδιους να τεκνοποιησουν......). Σοβαρη η παρεμβαση αν και συνηθως αυτες οι "μελετες" γινονται απο τα γραφεια....
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7: Λεφτα υπαρχουν! Τα εχει η κ. Μπιμπιλη τα βρηκε απο τα τελη κυκλοφοριας!
Η Τινα Μπιρμπιλη ειπε πως υπαρχουν διαθεσιμα 20 εκ Ευρω για τα περιβαλλοντικα του υπουργειου
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8: Η ΕΑΒ ΠΗΡΕ ΧΑΡΤΙ ( ι 5;)
Οπως αποκαλυψε ο Π. Μπεγλιτης (που κατηγγειλε "φουσκωμα" της περιβαλλοντικης επιβαρυνσης του Ασωπου απο την ΕΑΒ) εχει εξασφαλιστει πιστοποιητικο περιβαλλοντικων ορων ως το 2012
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9: Ο ΡΥΠΑΙΝΩΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ - ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
Παραδοχη πως τα οχηματα των ενοπλων δυναμεων ειναι παλια, ασυντηρητα και ρυπογονα και για αυτο απο τουδε θα περνανε ΚΤΕΟ (γλεντιααααα) απο την πολιτικη ηγεσια. Να θυμισουμε απλα πως τα τζιπ και τα ρεο που κατακλυζουν την Αθηνα (εχετε παει πρωι στην Κλαυθμωνος;;; Στου Παπαγου;;; ) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!!!!
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10: ΑΓΡΙΟ ΠΕΣΙΜΟ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΣΤΟΥΣ "ΣΧΙΖΑΙΟΥΣ"
Οπως ειπε ο αναπληρωτης υπουργος Αμυνας η προηγουμενη κυβερνηση ειχε ανατρεψει τον επιχειρησιακο σχεδιασμο της ΠΑ (παει το Top Gun.....) ενω υπαρχει μελετη πως δεν υπαρχει περιβαλλοντικο προβλημα σε ακτινα 7 νμ. Ο υπουργος συμπληρωσε πως τα αεροσκαφη που πετουν ειναι ελαφρα και τα βληματα εκπαιδευτικα και εδωσε εντολη στον Α/ΓΕΑ να δημοσιοποιησει σχετικο χαρτη (περιμενουμε.........αντε να δουμε θα κοινοποιηθει σε ολους .......)
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11: ΟΣΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ;
Εγινε αναφορα σε εγγραφο της ΓΔΟΣΥ που φερεται να ζητα απο τα επιτελεια να υποδειξουν 50 σημεια για φωτοβολταικες ιδιωτικες επενδυσεις. Ο υπουργος δηλωσε αγνοια για το θεμα αν και μαλλον ειναι παρανοηση που αφορα στην στανταρ εμπλοκη του ΓΕΕΘΑ στην αδειοδοτηση καθως στο Ελλαντα αν θες να κανεις επενδυση χρειαζεσαι αδεια απο το ΓΕΕΘΑ, την Νομαρχια, το ΥΠΕΚΑ, τον Δημο, την Αρχαιολογια, την Παπα....λογια (την εκκλησια δηλαδη), τον περιπτερα, τον ταξιτζη, τον μπετατζη, τον χαλβατζη.......
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Στα ...ας πουμε παραπολιτικα σημειωνουμε την εισοδο δημοσιογραφου που δηλωσε καθυστερημενος γιατι πηγε στο γυμναστηριο !!! (να ευχηθουμε και υπουργος;;;)
Σε πολυ καλη διαθεση ο Ε. Βενιζελος οταν ερωτηθηκε αν θα προχωρησει η ενωση των υπουργειων αμυνας και περιβαλλοντος ειπε πως "το εξεταζουμε σε επιπεδο προσωπικης ενωσης" ενω μετα την υπογραφη του μνημονιου ειπε "θα ανταλλαξουμε τα μνημονια και θα φιληθουμε"...Σε επιμονους δημοσιογραφους για το αν θα της δωσει το υπουργειο ειπε πως της το δινεικαι τωρα..... Καλο θα ηταν παντως να δοθει κανενα στιλο διοτι η κ Μπιρμπιλη εψαχνε να βρει στυλο να υπογραψει το μνημονιο και στυλό δεν υπηρχε!!!! (και να σκεφτει κανεις πως η ιδια εφερε 20 εκ Ευρω για πρασινες επενδυσεις....σκεψου τι παθαινουν οσοι μπαινουν με αδεια χερια....ουτε χαρτι δεν βρισκουν)
yened.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters