Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Παπανδρέου: Οι φόροι είναι …. «αλληλεγγύη στην κυβέρνηση» !!!


«Οι φόροι που βαρυγκωμούν οι πολίτες για να πληρώσουν και καταστρέφουν την μεσαία τάξη της χώρας δεν είναι χαράτσι» δήλωσε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου. στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Τι είναι τότε οι φόροι; «Αλληλεγγύη στην …κυβέρνηση», απάντησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στον εαυτό του.
Ναι κυρίες και κύριοι, αγαπητοί φίλοι. Το είπε κι αυτό, προφανώς βέβαιος πλέον ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς του Αμαζονίου που δεν καταλαβαίνουν τι λέει και τα ανέχονται όλα.
Πάρτε το και αναλυτικά: «Ξέρουμε ότι τα βάρη φέτος είναι περισσότερα από κάθε άλλο χρόνο, διότι έχουμε και ύφεση και περισσότερους φόρους, όμως, δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα. Και ο φόρος, γι’ αυτή την κυβέρνηση, δεν είναι χαράτσι, είναι αλληλεγγύη, γιατί οι φόροι με αυτή την κυβέρνηση, σημαίνουν ότι αυτά τα λεφτά θα πάνε εκεί όπου πρέπει. Θα πάνε για να στηρίξουν περισσότερο εκείνα τα κοινωνικά στρώματα που το έχουν ανάγκη, όπως βεβαίως και μια αναπτυξιακή διαδικασία, που την έχει ανάγκη όλη η χώρα και ιδιαίτερα η νέα γενιά, οι άνεργοι κλπ» επεσήμανε ο πρωθυπουργός».
Μιλάμε για πολύ μεγάλο δούλεμα, αδέλφια.
Κατά τα άλλα, ο κ. Παπανδρέου αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, άλλαξε το προηγούμενο εκλογικό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» με το «αλλάζουμε ή δεν αλλάζουμε τη χώρα», αποδεχόμενος έτσι την πολιτικοποίηση της αναμέτρησης από τη ΝΔ.  Επέκρινε επίσης τη ΝΔ για την σύνδεση των εκλογών με τη στρατηγική της κατά του Μνημονίου με ΕΕ λέγοντας: «Είναι πολύ εύκολο κάποιος να καλέσει τους πολίτες να ψηφίσουν κατά της τρόικας. Αυτό δεν θα είναι απλώς μια ψήφος διαμαρτυρίας, αλλά κυρίως χωρίς ουσία. Γιατί σκοπός του είναι να αποκρύψει τα πραγματικά προβλήματα, τα πραγματικά ζητήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και για τα οποία ευθύνονται ιδιαίτερα αυτοί που μας έφεραν στην κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε».
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η νίκη σε οκτώ από τις 13 Περιφέρειες της χώρας και ο κ. Παπανδρέου φέρεται αποφασισμένος να επιστρατεύσει κορυφαία στελέχη ως υποψήφιους .
Αν κρίνουμε από τις συναντήσεις των τελευταίων ωρών πιθανοί υποψήφιοι είναι η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή, η οποία έρχεται πρώτη στα γκάλοπ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο βουλευτής Καβάλας Μ.Τιμοσίδης, ο οποίος θεωρείται ότι θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Απόστολος Κατσιφάρας, το όνομα του οποίου ακούγεται για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, ο οποίος θεωρείται πιθανός υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο βουλευτής Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters