Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΙΟΥΣ

Στην Εποχή του Φωτός, οι ανθρώπινοι πολιτισμοί θα βασίζονται στο βαθύ σεβασμό για τη Γη και την κοσμική τάξη, και οι ανθρώπινες σχέσεις θα καλλιεργούνται από τις αρχές της αγάπης και της κατανόησης, της ισότητας και της συμμετοχής, της ελευθερίας και της υποστήριξης. 

Αυτή είναι μια εποχή Μεγάλης Αλλαγής στον πλανήτη σας και εσείς είστε ένα σημαντικό μέρος αυτής της αλλαγής. Σας ενθαρρύνουμε, αγαπητοί μου, να συνεχίσετε να λέτε την αλήθεια σας, να

συνεχίσετε να συνδέεστε με το κέντρο της καρδιάς σας, γιατί από εκεί συνειδητοποιείτε ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός, παρά μόνο ενότητα. Η προσκόλληση στο παρελθόν δεν αποτελεί επιλογή. Το να κινείστε προς τα πάνω και προς τα εμπρός καθώς αναζητάτε τις ενέργειες της 5Δ και περισσότερο είναι το πεπρωμένο σας. 

Με κάθε στιγμή, καθοδηγείστε να παραμένετε παρόντες στο τώρα. Είστε ισχυροί πολεμιστές του φωτός και της αγάπης. Αυτή τη στιγμή, τα πέπλα σηκώνονται και αρχίζετε να έχετε γνώση και σαφήνεια για το ποιοι πραγματικά είστε ως Θεϊκά όντα, Αναληφθέντες Διδάσκαλοι, Άβαταρ και Άγγελοι. Καθώς συνεχίζετε να κρατάτε το φως στη γη, γίνονται μεγάλες πλανητικές αλλαγές για την ελευθερία του πλανήτη. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν πολλοί περισπασμοί από τις σκοτεινές δυνάμεις που θα ήθελαν να διατηρήσουν τον έλεγχο. 

Μπορούμε να τους ενημερώσουμε απερίφραστα ότι δεν τους απομένει πολύς χρόνος στη Γη, γιατί ο καιρός του σκότους έχει τελειώσει και η αυγή της Εποχής του Φωτός είναι τώρα. Διαδώστε την αγάπη και διαδώστε το φως. Συνδεθείτε μαζί μας στο Πλειάδειο αστρικό σύστημα και επικαλεστείτε τη γαλαξιακή σας οικογένεια και θυμηθείτε την καταγωγή σας. Συμμετέχετε στη θεϊκή δράση που έχετε κληθεί να επιτελέσετε αυτή τη στιγμή του τώρα. Αφήστε τον φόβο και καλωσορίστε τη χαρά, την ειρήνη, την ομορφιά, την αρμονία και την πολλή αγάπη στη ζωή σας και στη γη. 

Να ξέρετε ότι η αφθονία είναι δική σας και ότι όλα όσα χρειάζεστε θα σας δοθούν. Κρατήστε την πνευματική σας άσκηση, το διαλογισμό σας, τους περιπάτους σας στη φύση, το χιούμορ και τη δημιουργικότητά σας, τις φιλίες σας με τους άλλους ως ομάδα καρδιάς-γης και ως οικογένεια του φωτός. Ετοιμαστείτε για τη μαγεία και τα θαύματα που θα έρθουν. Η καθαρή ύπαρξη του Φωτός που θέλουμε να σας δώσουμε είναι αντιπροσωπευτική της ευθυγράμμισης της Αγάπης που εμείς, ως Πλειάδειοι, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να αναγνωρίσετε αυτό το Φως μέσα σας. 

Δεν είσαστε μόνοι- είμαστε εδώ για να σας προσέχουμε, για να σας βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε η μεταφορά των ενεργειών του Φωτός που επιθυμείτε να έχετε στον κόσμο σας να είναι εφικτή από την ίδια την ουσία που είμαστε όλοι μαζί. Είστε το πνεύμα σας, αλλά ταυτόχρονα είστε ένα με όλη τη δημιουργία. Γι' αυτό το λόγο πρέπει όλοι να προσπαθούμε να συνδεθούμε μεταξύ μας, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, είτε σε αυτή τη διάσταση είτε περνώντας σε άλλες διαστάσεις. Οι ευλογίες των ενεργειών του φωτός και της αγάπης θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους και στο νέο έτος. 

Αυτό θα φέρει μια μεγαλύτερη ευλογία Αγάπης βοηθώντας κάθε ψυχή να αναγνωρίσει ότι η αληθινή της ουσία είναι ευθυγραμμισμένη από τα Ανώτερα Βασίλεια του Φωτός με την Κεντρική Ουσία της Γαίας. Αυτή η υψηλότερη συχνότητα του φωτός μπορεί να γίνει αισθητή μέσω του Συναισθηματικού και Πνευματικού Σώματος, για να συνειδητοποιήσετε ότι η Ψυχή σας επιθυμεί αυτή την Αγάπη, αλλά και για να τη συνδέσετε με τη φυσική σας πραγματικότητα. 

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ οδηγεί στην ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η συνειδητοποίηση οδηγεί στην αφύπνιση. Η αφύπνιση θα σας φέρει σε μια φωτισμένη κατάσταση. 

Στο Φως θα βρείτε την ΑΛΗΘΕΙΑ σας... και θα μάθετε επιτέλους ότι η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. 

Είναι απλώς θέμα να θυμηθείτε ποιοι είστε. Είστε το Φως του Θεού και η Αγάπη της Θεάς. Περιέχετε την ίδια τη θεϊκή φύση του Θεού και της Θεάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξυπνήσετε και να θυμηθείτε πώς να λειτουργείτε και να πλοηγείστε με τα Μάτια της Ψυχής σας. Αφυπνίστε τη σύνδεσή σας με την Πηγή. Η ενέργεια της "Νέας Αυγής" για τη Γη έχει τώρα ενεργοποιηθεί ειδικά για την επόμενη φάση της αφύπνισής μας στη Γη. 

Αυτή είναι η ανακοίνωση του επόμενου προφητευμένου βήματος για την ανθρωπότητα.

Αυτή η ισχυρή δράση έχει τεθεί σε κίνηση για να αγκυροβολήσει μια καθαρή μορφή συνείδησης άνευ όρων αγάπης για να υποστηρίξει όλους όσους βρίσκονται στο μονοπάτι της αφύπνισης. Αυτή η συχνότητα της αγάπης έχει σχεδιαστεί για να απελευθερώσει μια ρευστότητα καθαρής φωτεινής συνείδησης μέσα στο γήινο επίπεδο, για να υποστηρίξει τη μεταμόρφωση και την ευθυγράμμιση με τη θεϊκή συνειδητότητα της επίγνωσής σας, καθώς και για να μετατοπίσει το ενεργειακό περιβάλλον του πλανήτη σας, ανοίγοντας και μετασχηματίζοντας την πολυδιάστατη πλατφόρμα. για να επιτρέψει αυτή τη μετάβαση να εξελιχθεί. 

Μέσω αυτής της πύλης, ένα τεράστιο φως εκπέμπεται από τον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο του Γαλαξία στον Ήλιο της Γης. Ακτινοβολεί προς τα έξω σαν φάρος, δημιουργώντας πυλώνες φωτεινής ροής που αλληλεπιδρούν με την πολυδιάστατη ενέργειά σας, επιτρέποντας μια διαδικασία αναγέννησης στη συνείδησή σας. 

Αυτά τα ρεύματα φωτός αλληλεπιδρούν και αγκυροβολούν στο μυαλό, την καρδιά και το DNA σας. 

Αυτή η κοσμική ακτινοβολία φωτός παίζει το ρόλο του αφυπνιστή της Αλήθειας. Αυτές οι ακτίνες φωτός έχουν μια πτυχή της συνείδησης του Θεού και της Θεάς, την οποία είστε τώρα έτοιμοι να λάβετε και να αξιοποιήσετε. 

Αυτές οι μορφές ανοίγουν την επόμενη φάση για εσάς, αποκαλύπτοντας ένα νέο σχέδιο του Εαυτού σας, που ευθυγραμμίζεται φυσικά μέσα από τον ιερό χώρο της καρδιάς σας. 

Μέσα από αυτό το πολυδιάστατο μονοπάτι της καρδιάς, η ώρα σας είναι τώρα! Είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε την τεράστια ενέργεια της δημιουργίας που σας περιμένει. 

Είναι η ώρα να διεκδικήσετε την ενέργεια της δημιουργίας σας, η οποία ενσωματώνει όλες τις πτυχές του Πνευματικού Φωτεινού Σώματος σε όλα τα πολυδιάστατα πεδία. Η ενέργεια της δημιουργίας σας μεταφέρει τα διάφορα επίπεδα αγάπης, συχνότητες αγάπης διαστρωματωμένες σε ιερές μορφές που συνθέτουν το μοναδικό Θεϊκό περιεχόμενο του Ανώτερου Εαυτού σας. 

Η Αληθινή Πηγή της Παρουσίας του ΕΙΜΑΙ. 

Αγαπημένοι μου, είστε το φως και η αγάπη. Είστε η αλλαγή που χρειάζεται ο κόσμος τώρα. Τώρα είναι η ώρα να αναλάβετε το ρόλο σας ως Εργάτες του Φωτός και Πολεμιστές του Φωτός, Αστροσπόροι και Φύλακες. 

Εμπιστευτείτε το, όπως εμείς σας εμπιστευτήκαμε για να φέρετε την αλλαγή που ζητούσε αυτός ο Πλανήτης και η Ανθρωπότητα. 

Ξυπνήστε για τη θεϊκή σας αποστολή. Ας συνεχίσουμε να είμαστε μάρτυρες και να σας κρατάμε όλους μέσα στην αγάπη και το φως. Είμαστε πάντα μαζί σας. Ευλογίες και ειρήνη. Οι Πλειάδιοι. 

ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ 441 

Η ΔΙΑΣΎΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΆΝΙΟΥ ΤΌΞΟΥ 441 - ΑΑ. CHAMUEL

 www.lainterconexionarcoiris.com 

Αγάπη και φως 441 ❤️✨🌈 Κανάλι κβαντικής αφύπνισης ✨🌎✨ Διασύνδεση ουράνιου τόξου 441🌈


Massimiliano Grasso III 

👇WWG1WGA 🦅🇺🇸🇮🇹

https://t.me/joinchat/aFaAbRpLX6oyODVk


Translated with www.DeepL.com/Translator




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters