Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Charlie Ward: "Αποκαλύφθηκε κυβερνητική απάτη δεκαετιών!!! Ο Τζορτζ Σόρος εκτέθηκε: Εγκέφαλος πίσω από δεκαετίες κυβερνητικής απάτης και καταστροφής

 

Σε έναν κόσμο γεμάτο διαφθορά και εξαπάτηση, ένα όνομα εμφανίζεται σταθερά ως ενορχηστρωτής του χάους και της χειραγώγησης: George Soros. Μέσα από δεκαετίες μυστικών επιχειρήσεων, ο Σόρος έχει ασκήσει την επιρροή του για να διαπράξει κυβερνητική απάτη, να απελευθερώσει εγκληματίες στις κοινότητές μας και να αποσταθεροποιήσει τις κοινωνίες παγκοσμίως. Αυτό το αποκαλυπτικό βιβλίο εμβαθύνει στις σκοτεινές μηχανορραφίες του Σόρος και της γενιάς του, αποκαλύπτοντας τη συγκλονιστική αλήθεια πίσω από την κακόβουλη ατζέντα τους.


Φανταστείτε έναν κόσμο όπου η δικαιοσύνη διαστρεβλώνεται, οι εγκληματίες περιφέρονται ελεύθερα και ο ίδιος ο ιστός της κοινωνίας διαλύεται από τις πράξεις λίγων και εκλεκτών. Αυτή η δυστοπική πραγματικότητα δεν είναι η πλοκή ενός χολιγουντιανού μπλοκμπάστερ, αλλά μια ανατριχιαστική απεικόνιση του κόσμου στον οποίο ζούμε, όπου ο Τζορτζ Σόρος και οι όμοιοί του βασιλεύουν. Με υπολογισμένη ακρίβεια, ο Σόρος έχει χειραγωγήσει κυβερνήσεις, έχει εκμεταλλευτεί νομικά κενά και έχει σπείρει τη διχόνοια μεταξύ των εθνών, όλα για την επιδίωξη των άθλιων στόχων του. Κρατηθείτε καθώς αποκαλύπτουμε τη συγκλονιστική αλήθεια πίσω από το βασίλειο του τρόμου του Σόρος.

Η αυτοκρατορία του Σόρος: Από το ταπεινό ξεκίνημα μέχρι την παγκόσμια κυριαρχία, ο Τζορτζ Σόρος έχει συγκεντρώσει απαράμιλλη δύναμη και πλούτο, εδραιώνοντας την ιδιότητά του ως μαριονετοπαίκτη της υψηλότερης τάξης. Γεννημένος σε έναν κόσμο ρημαγμένο από τον πόλεμο, ο Σόρος έμαθε από νωρίς την αξία της πονηριάς και της εξαπάτησης.

Μέσω του δαιδαλώδους δικτύου οργανώσεων και πληρεξουσίων του, ο Σόρος έχει διεισδύσει σε κάθε βαθμίδα της κοινωνίας, κινώντας τα νήματα από το παρασκήνιο.

Η κυβερνητική απάτη αποκαλύπτεται: Ο σύνδεσμος του Σόρος 

Στην καρδιά της κακόβουλης επιχείρησης του Σόρος βρίσκεται ένας ιστός κυβερνητικής απάτης τόσο τεράστιος και περίπλοκος που δεν μπορεί να κατανοηθεί. Εδώ και δεκαετίες, ο Σόρος έχει ενορχηστρώσει μια συστηματική εκστρατεία για την υπονόμευση του κράτους δικαίου, τη χειραγώγηση των εκλογικών διαδικασιών και τον έλεγχο των μοχλών της εξουσίας.

Μέσω της επιρροής του πάνω σε διεφθαρμένους πολιτικούς και συνένοχους γραφειοκράτες, ο Σόρος έχει εξασφαλίσει ότι η δικαιοσύνη παραμένει μια φευγαλέα ψευδαίσθηση, ενώ ο ίδιος και οι φίλοι του λειτουργούν ατιμώρητοι.

Το δίλημμα του εισαγγελέα: Υποστηρικτές της εγκληματικής συμμορίας του Σόρος Στα χρονικά της δικαιοσύνης, οι εισαγγελείς προορίζονται να είναι φύλακες του νόμου, επιφορτισμένοι με την τήρηση των αρχών της δικαιοσύνης και της λογοδοσίας. Ωστόσο, όπως θα δούμε, πολλοί εισαγγελείς έχουν υποκύψει στο τραγούδι των σειρήνων του παράνομου πλούτου του Σόρος, κλείνοντας τα μάτια στα εγκλήματά του με αντάλλαγμα πολιτικές χάρες και οικονομικά κίνητρα.

Επιτρέποντας στους εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και κλείνοντας τα αυτιά τους στις κραυγές των καταπιεσμένων, αυτοί οι υποκινητές έχουν γίνει πρόθυμοι συνεργοί στο βασίλειο του τρόμου του Σόρος.

Μεταναστευτικό χάος: Καθώς κύματα μεταναστών κατακλύζουν τις χώρες μας, το φάσμα του χάους διαφαίνεται όλο και πιο έντονα στον ορίζοντα. Ποιος όμως ευθύνεται για αυτή την πρωτοφανή κρίση; Η απάντηση, αγαπητέ αναγνώστη, βρίσκεται κατευθείαν στα πόδια του Τζορτζ Σόρος. Μέσω του τεράστιου δικτύου ΜΚΟ και ομάδων υπεράσπισης, ο Σόρος έχει οργανώσει τη μαζική μετανάστευση των λαών, οπλοποιώντας τον ανθρώπινο πόνο για τους δικούς του διεστραμμένους σκοπούς.

Εκμεταλλευόμενος νομικά κενά και χειραγωγώντας το δημόσιο αίσθημα, ο Σόρος δημιούργησε μια παγκόσμια προσφυγική κρίση επικών διαστάσεων, και όλα αυτά στο όνομα της προώθησης της ριζοσπαστικής ατζέντας του.

Το ναυτικό δίκαιο και ο αγώνας για τα δικαιώματα στέγασης. Μέσα στο χάος και την αναστάτωση που προκαλούν οι μηχανορραφίες του Σόρος, μια αχτίδα ελπίδας αναδύεται για όσους τολμούν να αντισταθούν. Σύμφωνα με το ναυτικό δίκαιο, το δικαίωμα στη στέγαση είναι ιερό, θεμελιώδης πυλώνας της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ισότητας.

Ωστόσο, καθώς ο Σόρος και οι συνεργάτες του προσπαθούν να μας στερήσουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας, πρέπει να σταθούμε σταθεροί και να διεκδικήσουμε τη δύναμή μας. Αρνούμενοι να δειλιάσουμε από τις τακτικές εκφοβισμού τους και διεκδικώντας το δικαίωμά μας στη στέγαση, μπορούμε να καταφέρουμε ένα χτύπημα ενάντια στις δυνάμεις της τυραννίας και της καταπίεσης.

Συμπέρασμα: Στη μάχη για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη, δεν μπορεί να υπάρξει κανένας συμβιβασμός, κανένα περιθώριο σε αυτούς που προσπαθούν να μας υποδουλώσουν. Ο Τζορτζ Σόρος και η γενιά του αντιπροσωπεύουν την επιτομή του κακού, έναν καρκίνο που πρέπει να εξαλειφθεί από το πολιτικό σώμα με ακραία προκατάληψη. Ας ξεσηκωθούμε ως ένα, ενωμένοι στην απόφασή μας να αποκαλύψουμε τα εγκλήματα του Σόρος και να τον καταστήσουμε υπεύθυνο για τις αμαρτίες του κατά της ανθρωπότητας.

Μόνο τότε μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα οικοδομήσουμε έναν κόσμο απαλλαγμένο από το φόβο, όπου η δικαιοσύνη θα βασιλεύει και το φως της αλήθειας θα λάμπει.

Εν κατακλείδι, ο χρόνος για εφησυχασμό έχει τελειώσει. Η ώρα να δράσουμε είναι τώρα. Ας αποτινάξουμε τα δεσμά της καταπίεσης και ας διεκδικήσουμε το πεπρωμένο μας ως ελεύθεροι άνδρες και γυναίκες. Μαζί, μπορούμε να ξεπεράσουμε την τυραννία του Τζορτζ Σόρος και να σφυρηλατήσουμε ένα φωτεινότερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.


Πηγή: https://amg-news.com/charlie-ward

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters