Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

ΑΡΧΕΙΑ FBI ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ NANCY PELOSI: THOMAS D'ALESANDRO JR.

από τον Br. Alexis Bugnolo

Αναφέρεται ότι αυτά τα αρχεία περιέχουν συγκλονιστικές πληροφορίες σχετικά με την εγκληματικότητα των Ιταλών-Αμερικανών μελών της οικογένειας του σημερινού Προέδρου του Σώματος των ΗΠΑ, Νανσί Πελόσι, όπως μια σύνδεση με τη Μαφία και ο βιασμός. 

Ως δημόσια έγγραφα, ωστόσο, η αποκάλυψη του περιεχομένου τους αφορά στον δημόσιο τομέα. 

Στην αμερικανική νομοθεσία δεν θα ήταν παράνομο να δημοσιεύονται τα περιεχόμενά τους. Η Nancy Pelosi είναι ένας από τους βασικούς αμερικανούς συμμάχους του Jorge Mario Bergoglio, γνωστού και ως Pope Francis.

Κάντε κλικ στην εικόνα για να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία στον επίσημο διακομιστή FBI:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 13 Ιανουαρίου 2021, 11:30 μ.μ. Rock Mountain Time - Αυτό το άρθρο είχε πρόσβαση 7 φορές από τους διακομιστές του FBI, από πράκτορες που πιθανώς αναρωτιόταν γιατί σχεδόν 9000 από τους αναγνώστες μας ενδιαφέρονται για αυτά τα αρχεία. Τόσοι πολλοί, που πιθανότατα πίστευαν ότι ήταν μια επίθεση DOS! - FromRome.Info ευχαριστώ LewRockwell.com και τους αναγνώστες του για την κοινή χρήση αυτού του άρθρου!

ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ: Η παραπάνω εικόνα είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης των αρχείων FBI, πρώτη σελίδα. Η Προτεινόμενη Εικόνα χρησιμοποιείται σύμφωνα με μια άδεια CCSA 3.0 που περιγράφεται εδώ


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ: https://fromrome.info



=============================================
========================

Η Nancy Pelosi, ο Mob και η Κίνα

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ FBI FOIA ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤηΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ NANCY PELOSI ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟ FBI-ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ WILLIAM CLEVELAND JR. ΣΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ

Ο διπλός πράκτορας Κλίβελαντ έπλυνε τη διαφθορά του πατέρα της Πελόσι για να του πάρει θέση στο Λευκό Οίκο

ΓΙΑΤΙ ΤΟ FBI ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ NANCY PELOSI ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗΣ;

Έχει αποκαλύψει ποτέ η Πελόσι τους δεσμούς του πατέρα της με τον όχλο και το Αμερικανικό Κομμουνιστικό Κόμμα;

Ποια ήταν η συμμετοχή της Pelosi στο να δώσει στους Κινέζους πυρηνικά μυστικά του εργαστηρίου Lawrence Livermore;


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ: https://aim4truth.org



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters