Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ… ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ.

Γενετική τροποποίηση ζωντανών οργανισμών, κλώνοι, γενετικός έλεγχος όντων από το γενετιστή δημιουργό, συνεύρεση γυναίκας με γορίλα, παριστάνοντας τον Θεό & πολλά φρικιαστικά & βαριά άρρωστα.

Όλη αυτή η παράνοια, ξεκινά από την Γερμανία του Χίτλερ και τους λεπρογονιαδιακούς (και ο νοών νοεί το), που ζούσαν εκεί, καθώς πολλοί κατείχαν πολύ υψηλά αξιώματα στο Τρίτο Ράϊχ.
Η διαστροφή τους, λόγω γονιδίων, αποκαλύπτεται μέσα από τις διεστραμμένες τους έρευνες.
Την διαστροφή τους ζούμε σήμερα…

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ…
ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ.
Καλλιόπη Σουφλή
Εφημερίδα του 1978 αποκαλύπτει την Σατανική συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας που ζούμε σήμερα.
Μια εξαιρετική ανάρτηση από υπολείμματα εφημερίδας του 1978 που μιλάει για την επιστήμη που είχε ανακαλύψει τον τρόπο για την επέμβαση στον γενετικό κώδικα ζωντανών οργανισμών.
Αναφέρεται μεταξύ των άλλων ότι ο άνθρωπος επί τέλους θα γίνει Θεός.
Αντιλαμβάνονται λοιπόν όλοι τις μεταφυσικές διαστάσεις του φιάσκου.
Όπως πολύ σωστά παρατηρεί η συντάκτρια της ανάρτησης <Όταν το ίντερνετ βρίθει από άρθρα κάθε πικραμένου και ψεκασμένου, κρατάς απόσταση ασφαλείας.
Όταν όμως σε εφημερίδα του 1978 βρίσκεις ένα τέτοιο επιστημονικό άρθρο, αρχίζεις και αναρωτιέσαι. Πόσο ψεκασμένος είναι ο ψεκασμένος τελικά;
Εσείς που αναρωτιέστε για όσα ακούγονται και γράφονται πάνω σε τέτοια θέματα, διαβάστε με προσοχή τις δύο τελευταίες φωτό…περί πειραμάτων και ευρεσιτεχνιών (δημιουργία ενός νέου ανθρώπου και όχι μόνο) και δικαιωμάτων πάνω σ΄αυτές.
Επειδή υπάρχουν και εκείνοι που θα δουν με δυσπιστία το άρθρο, σας λέω πως η εφημερίδα είναι στην κατοχή μου και επειδή δεν έγραφε ημερομηνία (έχω μόνο ένα μέρος της) έψαξα να βρω κάτι σ΄αυτήν που θα δήλωνε τουλάχιστον το έτος…και το έτος είναι 1978 αφού υπάρχει άρθρο που αναφέρεται στην δολοφονία του Λαμπράκη πριν 15 χρόνια.
Ο Λαμπράκης δολοφονήθηκε το 1963, άρα;
Σε σχόλιο σας βάζω και το σημείο από το οποίο εξακρίβωσα το έτος.>
Όπως με πληροφόρησαν η εφημερίδα ήταν η Εξόρμηση της Κυριακής.
Οι συνωμότες κατά της ανθρωπότητας, που εργάζονται χρόνια μυστικά σε όλη την ανθρωπότητα έχουν το θράσος & απειλούν με κυρώσεις όσους τους αποκαλύπτουν, καθώς & τα μιαρά & βδελυρά σχέδιά τους.
Ηρθε η ώρα λοιπόν, όπου έχουν πιάσει όλα τα πόστα, ελέγχουν τους πάντες & τα πάντα, & δεν λειτουργεί τίποτα. Κανείς Δικαστής στην Γη δεν κουνιέται, παρά τα αποδεδειγμένα εγκλήματα ειδικά αυτό του φιάσκου της ψεύτικης πανδημίας, κανείς δεν τολμά να μιλήσει.

Ολα τάσκιαζε η φοβέρα & τα πλάκωνε η σκλαβιά. Πως έγινε αυτό; Είναι πολύ απλό.
Η ανθρωπότητα δέχεται πόλεμο, από τον διάβολο & τα στρατεύματά του, τους δαίμονες & τους ανθρώπους υπηκόους τους.

Ποιοι είναι αυτοί οι τελευταίοι;
Μα αυτοί που στην θέση του Θεού έχουν βάλει τον Μεγάλο Αρχιτέκτονα του Συμπαντος, τον λεγόμενο ΜΑΤΣ που κατά το βιβλίο του Νίκου Ψαρουδάκη, δεν είναι άλλος από τον ανθρωποκτόνο διάβολο, αυτόν που ζητάει δικαιοσύνη & αδικεί συνεχώς, ο κατήγορος των ανθρώπων ενώπιον του Θεού.
Ο πόλεμος θα ήταν άνισος, εάν δεν είχε απάντηση από τον Θεό & τα στρατεύματά του, τους Αγγέλους, & τους ανθρώπους αυτούς που πελεκύθηκαν για τον Λόγο του & την Πίστη του, & αυτούς που ΔΕΝ προσκυνούν το θηρίο & ΔΕΝ θα πάρουν τον αριθμό του ονόματός του.
Αυτούς που περιμένουμε & ελπίζουμε στην απελευθέρωσή μας από την αιχμαλωσία του διαβόλου & των υπηκόων του, που μόνον ο Κύριος Ιησούς Χριστός, μπορεί να μας δώσει, όταν & όποτε αυτός θα κρίνει.
“Απολαύστε” λοιπόν τι έγραφαν το 1978 περιφραστικά γι αυτό που σήμερα ονομάζουν “εμβόλιο” mRNA το οποίο ετοίμασαν μέσα σε 6 μήνες, ενώ απαιτείται μια διαδικασία τουλάχιστον πέντε ετών σύμφωνα με τον κ. Κλεάνθη Γρίβα, & το οποίο ΔΕΝ είναι εμβόλιο αλλά το χάραγμα της Αποκάλυψης που τροποποιεί τον γενετικό κώδικα του ανθρώπου, επιθυμώντας τον πλήρη γενετικό έλεγχο ενός όντος υποδεέστερο του ανθρώπου, χωρίς ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. Ισως στην κατηγορία του ζώου πιθήκου.
Και όλα αυτά, με πρόσχημα μια ψεύτικη πανδημία, που τα νούμερα ΔΕΝ βγαίνουν.
Ιάκωβος Τίγκας
Επόπτης Δημόσιας Υγείας
ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters