Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Η AG Paxton εκδίδει αιτήματα πολιτικής έρευνας σε πέντε κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας σχετικά με διακρίσεις και μεροληπτικές πολιτικές και πρακτικές

Ο Γενικός Εισαγγελέας Ken Paxton εξέδωσε σήμερα πολιτικές διεκδικήσεις (CIDs) σε Google, Facebook, Twitter, Amazon Web Services και Apple, ζητώντας από τις εταιρείες τις πολιτικές και τις πρακτικές τους σχετικά με την εποπτεία του περιεχομένου και, πιο συγκεκριμένα, για πληροφορίες που σχετίζονται με την Parler, μια κοινωνική Η εφαρμογή πολυμέσων τερματίστηκε πρόσφατα ή αποκλείστηκε από την Google, την Amazon και την Apple.

Εδώ και χρόνια, αυτές οι εταιρείες Big Tech έχουν σιωπήσει τις φωνές στη σφαίρα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έκλεισαν τις ανταγωνιστικές εταιρείες και πλατφόρμες. Αυξήθηκε χειρότερα τους τελευταίους μήνες. Και μόλις την περασμένη εβδομάδα, αυτή η διακριτική δράση περιελάμβανε το πρωτοφανές βήμα της απομάκρυνσης και του αποκλεισμού του Προέδρου Donald Trump από διαδικτυακές πλατφόρμες μέσων.

«Τα δικαιώματα και η διαφάνεια της πρώτης τροποποίησης πρέπει να διατηρηθούν για να λειτουργεί και να ευδοκιμεί μια δωρεάν διαδικτυακή κοινότητα. Ωστόσο, η φαινομενικά συντονισμένη απο-πλατφόρμα του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και αρκετών ηγετικών φωνών όχι μόνο συγκρατεί την ελεύθερη ομιλία, αλλά σιωπά πλήρως εκείνους των οποίων η ομιλία και οι πολιτικές πεποιθήσεις δεν ευθυγραμμίζονται με τους ηγέτες των εταιρειών Big Tech. Κάθε Αμερικανός θα πρέπει να ανησυχεί για αυτήν τη σιωπή μεγάλης κλίμακας και τις επιπτώσεις που θα έχει στο μέλλον της ελεύθερης έκφρασης », δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Paxton. «Το κοινό αξίζει την αλήθεια για το πώς αυτές οι εταιρείες μετριάζουν και πιθανώς εξαλείφουν την ομιλία με την οποία διαφωνούν.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ: https://www.texasattorneygeneral.gov

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters