Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Πρωτοφανής παραδοχή Μ.Πομπέο: «Η Κίνα έχει αλώσει τις ΗΠΑ - Ο εχθρός είναι εντός των τειχών & βρίσκεται παντού»

Σε μία πρωτοφανή παραδοχή για υπουργό Εξωτερικών προχώρησε πριν λίγες ημέρες ο Μάικ Πομπέο, ο οποίος δήλωσε πως η Κίνα έχει αλώσει τις ΗΠΑ και πως πλέον ο «εχθρός» βρίσκεται «εντός των τειχών».

Ο Πομπέο είπε στα μέλη συντηρητικής Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής ότι ως πρώην

νομοθέτης, γνώριζε την απειλή που θέτει η Κίνα, αλλά ότι δεν είχε εκτιμήσει το «εύρος την κλίμακα και τη φύση» του πόσο κοντά είναι η απειλή μέχρι να γίνει διευθυντής της CIA.

«Αυτή η μάχη διεξάγεται μέσα από τα τείχη σήμερα… Βρίσκονται στα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στα γυμνάσιά μας, στους συλλόγους γονέων μας. Βρίσκονται μέσα στα δημοτικά μας συμβούλια και στα πολιτειακά μας νομοθετικά σώματα σε όλη την Αμερική. Αυτή είναι μια βαθιά προσπάθεια που συνεχίζεται εδώ και 50 χρόνια. Οι Ρεπουμπλικάνοι και οι Δημοκρατικοί αρνούνται να το αντιμετωπίσουν και εμείς ξεκινήσαμε και το κάναμε», είπε.

«Όχι μόνο το πήραμε σωστά, και ειλικρινά, νομίζω ότι υπάρχει κάποια διμερής βάση, ελπίζω, ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε σωστά», πρόσθεσε. Σημείωσε ότι η κυβέρνηση Τραμπ εργάστηκε με επιτυχία για να οικοδομήσει έναν «τεράστιο συνασπισμό» με Ινδούς, Αυστραλούς, Ιάπωνες, Νοτιοκορεάτες και ορισμένους Ευρωπαίους για την αντιμετώπιση της Κίνας.

Είπε ότι 120 διεθνείς εταιρείες τηλεπικοινωνιών έχουν πλέον αποκηρύξει οποιαδήποτε κινεζική τεχνολογία στο σύστημά τους. «Αυτό αφορά τη Δύση και τις ιδέες μας. Δεν είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες έναντι της Κίνας, και πρέπει να το κάνουμε αυτό σωστό, και χρειαζόμαστε συνεργάτες και φίλους για να το κάνουμε », είπε.

Πρόσθεσε, «Ένας σημαντικός αριθμός διεθνών επιχειρήσεων έχουν δει τον πολιτικό κίνδυνο στην Κίνα ως διαφορετικό από αυτό που νόμιζαν πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια… Αυτό είναι ένα μέρος που έχει αλλάξει ριζικά υπό τον Xi Jinping με τρόπο διαφορετικό από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα πριν από 20 χρόνια».

Αναγνώρισε στους νομοθέτες ότι θα υπάρξει οικονομικό κόστος για να αντισταθούν ενάντια στο κινεζικό κομμουνιστικό καθεστώς, αλλά τους παρότρυνε να είναι ξεκάθαροι με τους ψηφοφόρους σχετικά με τους κινδύνους να συνεχιστεί η συνεργασία με την Κίνα.

«Όλοι πρέπει να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι εάν τα παιδιά και τα εγγόνια σας επιθυμούν να ζήσουν σε μια δυτική κοινωνία, μια κοινωνία που δεν κυριαρχείται από την κινεζική τηλεπικοινωνιακή υποδομή και τις κινεζικές ιδέες και φιλοσοφίες που προέρχονται από την Ανατολή, που είναι πολύ διαφορετικές από τους κανόνες τους νόμους και τη βασική ανθρώπινη αξιοπρέπεια που έχουμε, τότε θα υπάρξει κάποιο κόστος σε αυτό», είπε.

«Δεν θα είναι χωρίς κόστος ν'αντισταθούμε. Υπάρχει ένας λόγος που δεν το κάναμε για 50 χρόνια », είπε. «Για 50 χρόνια είπαμε στους ανθρώπους, θα μπορούσατε να τα έχετε όλα. Μπορείτε να πάρετε φθηνά πράγματα. Μπορείτε να μεταφέρετε τις εργασίες μας σε αυτά τα μέρη. Μπορούμε να τους επιτρέψουμε να το κάνουν αυτό. μην ανησυχείτε για τη μόχλευση που κερδίζουν από αυτές τις τεράστιες αλυσίδες εφοδιασμού. Παρεμπιπτόντως, βάλτε το TikTok στο τηλέφωνό σας, μην ανησυχείτε».

Και παρότρυνε επίσης τους νομοθέτες να αντισταθούν στην Κίνα, σημειώνοντας ότι η Ινδία απαγόρευσε περίπου 300 εφαρμογές από την Κίνα και μέσα σε δύο μήνες, υπήρχαν αντικαταστάσεις για περισσότερες από τις μισές από αυτές.


https://www.pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters