Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Ειδικά Tραβηκτικά Δικαιώματα [SDR] του ΔΝΤ

Νίκος Κωσταδήμας
ΤΟ 2015 ΕΚΑΝΕ Ο ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩN ΤΡΑΒΗΚΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (SDR) ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ - ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1944 (BRETTON WOODS)!!!!

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ?

ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΔΗΜΟΙ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ)


ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ - ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ, ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Φωτογραφία του Νίκος Κωσταδήμας.
Φωτογραφία του Νίκος Κωσταδήμας.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters