Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Το Φαινόμενο της ''Επιτάχυνσης του Χρόνου'' σας προετοιμάζει για την Μετάβασή σας στην Πέμπτη Διάσταση

Ο χρόνος επιταχύνεται το φαινόμενο Μπορείτε Προετοιμασία για 5DΕίστε ένας από τους ανθρώπους που αισθάνονται σαν να επιταχύνεται ο χρόνος;
Αν ναι, μπορείτε να είστε ένας από αυτούς που είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην επόμενη πυκνότητα.

Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βιώνουν μια αίσθηση σαν ο χρόνος να επιταχύνεταιΕνώ η ημέρα εξακολουθεί να αποτελείται από βήματα των 24 ωρών, ο χρόνος μοιάζει να κινείται πιο γρήγορα από ποτέ για πολλούς ανθρώπους.
Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για το φαινόμενο της επιτάχυνσης του χρόνου. 
Η πιο δημοφιλής εξήγηση είναι ότι ο χρόνος δεν επιταχύνεται, αλλά η συνείδησή μας, πράγμα που το κάνει να φαίνεται σαν να επιταχύνεται και ο χρόνος.
Ο Ίαν Λάνγκολντ πίστευε ότι ο χρόνος επιταχυνόταν επειδή η δημιουργία βρισκόταν σε επιτάχυνση. Με άλλα λόγια, συνέβαιναν περισσότερα σε λιγότερο χρόνο. «Όταν περισσότερα είναι δυνατόν να συμβαίνουν σε κάθε στιγμή», δήλωσε ο Λάνγκολντ, «υπάρχουν περισσότερα πιθανά αποτελέσματα που ανοίγουν την πόρτα σε πράγματα που ονομάζονται θαύματα.»
Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν λαμβάνουν υπόψη είναι η δόνηση. Τα πάντα στην ύπαρξη περιστρέφονται γύρω από τους κραδασμούς, καθώς άτομα δονούνται για να δημιουργήσουν την τριών διαστάσεων πραγματικότητά μας. 
Δεδομένου ότι τα άτομα δονούνται πιο γρήγορα, η ψευδαίσθηση της επιτάχυνσης του χρόνου δημιουργείται επειδή, φυσιολογικά, τα σώματά μας αισθάνονται αυτήν την επιτάχυνση, αλλά δεν μπορούν να την αποδώσουν σε κάτι γνωστό, εκτός από το χρόνο.
Ο λόγος που δεν μπορούμε να δούμε φυσικά τις υψηλότερες διαστάσεις είναι επειδή δονούνται σε υψηλότερη τιμή. 
Καθώς το σώμα μας αρχίζει να δονείται σε έναν υψηλότερο βαθμό, αρχίζουμε να αισθανόμαστε, επίσης, την χρονική επιτάχυνση.
Για να μην αναφερθούμε και στις περαιτέρω δραστικές αλλαγές μέσα στο ηλιακό μας σύστημα . 
Για πολλά χρόνια στο παρελθόν, ο ήλιος μας είχε ένα φωτεινό κίτρινο χρώμα, αλλά από τότε έχει μετατραπεί σε ένα φωτεινό υποκίτρινο, δεδομένου ότι αντικατοπτρίζει τις αλλαγές στις δονήσεις μέσα στο ηλιακό μας σύστημα.
Στην αλχημεία, η δήλωση « όπως πάνω, έτσι και κάτω » ισχύει. 
Καθώς το ηλιακό μας σύστημα περνά δραματικές κλιματικές αλλαγές, αυτό έχει επίπτωση και στον  πλανήτης μας. 
Καθώς ο πλανήτης μας περνά μέσα από δραματικές κλιματικές αλλαγές, οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη θα βιώσουν δραστικές αλλαγές.
 Μία από αυτές τις αλλαγές είναι στο δονητικό επίπεδο της περιστροφής των ατόμων του σώματός μας.
Ημέρες, εβδομάδες και χρόνια φαίνεται να περνάνε πιο γρήγορα από ποτέ. Αυτό δεν είναι απλώς ένα φυσιολογικό σύμπτωμα όσων προχωρούν σε ηλικία και κάθε είδους ηλικία από τους εφήβους έως τους ηλικιωμένους αντιμετωπίζουν αυτό το φαινόμενο.
Ο ευκολότερος τρόπος για να αυξήσετε τον δονητικό ρυθμό του σώματός σας είναι μέσω του διαλογισμού. 
Άλλοι τρόποι είναι να δείχνετε ευγένεια σε όλες τις μορφές της ζωής, να ακτινοβολείτε αγάπη άνευ όρων και να κάνετε καλές πράξεις για τους άλλους.
Ένας απλός τρόπος για να αυξήσετε τους κραδασμούς σας ενώ παράλληλα θα βοηθήσετε να αυξηθούν και οι δονήσεις των άλλων είναι διανοητικά να  εκφράζετε την αγάπη και την εκτίμησή σας προς τυχαίους ανθρώπους μέσα από τις θετικές σκέψεις και τις προθέσεις.
Για παράδειγμα, καθώς κάνετε μια βόλτα στην παραλία ή ακόμα και μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο, δοκιμάστε να οραματιστείτε ότι ο καθένας είναι μέρος της οικογένειάς σας. Καθώς  άνθρωποι σας προσπερνούν, διανοητικά πείτε τους, "σ 'αγαπώ". Είστε όμορφοι και τέλειοι ακριβώς όπως είστε.»


Η ουσία είναι ότι το τριών διαστάσεων σώμα σας μπορεί να σας προετοιμάσει για την 5η διάσταση καθώς τα άτομα σας θα συνεχίσουν να δονούνται σε ένα υψηλότερο επίπεδο.
Gregg Prescott
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
https://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2017/09/blog-post_210.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters