Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης,
Το «μεγάλο» Ισραήλ προ των πυλών!  Όπως αναφέρεται, τα τελευταία χρόνια έσπασε ρεκόρ το ρεύμα φυγής Εβραίων από την Ευρώπη και την βόρειο Αμερική προς το Ισραήλ, με ότι μπορεί να σημάνει αυτό.

Ο αριθμός των Εβραίων που μετοίκισαν στο Ισραήλ είναι ο μεγαλύτερος εδώ και δεκαετίες. Αυτό προφανώς δείχνει πως ή κάτι περιμένουν, ή κάτι προσπαθούν να αποφύγουν, ή το πιο πιθανό να επιτύχουν και για τον λόγο αυτό πηγαίνουν προς το Ισραήλ παρά του ότι η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή είναι εκρηκτική και ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί με ανυπολόγιστες συνέπειες.



Το θέμα έχει μεγάλη σημασία γιατί ο όγκος αυτών που μετοικούν προς το Ισραήλ εγκαθίσταται σε περιοχές που ανήκουν στους Παλαιστίνους. δημιουργώντας έτσι νέες εστίες εκρηκτικής έντασης.

Οι περισσότεροι από τους Εβραίους που μετοικούν στο Ισραήλ προέρχονται από τις χώρες Γαλλία, Ουκρανία και Ρωσία, ενώ παρατηρείται ρεύμα και από τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Το τελευταίο έτος συγκεκριμένα, 15.000 προήρθαν από την ανατολική Ευρώπη, 9.330 από την δυτική Ευρώπη και 3.770 από την βόρειο Αμερική.

Το κύμα φυγής προς το Ισραήλ αναμένεται να ενταθεί καθώς η προπαγάνδα επαναπατρισμού στην Σιών έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε πολλές χώρες με κύριο σκοπό την ανασύσταση του μεγάλου Ισραήλ της Βίβλου.

Σημεία των Καιρών.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters