Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

Oι Μουσουλμάνοι «Πρόσφυγες» στη Γερμανία έχουν εντολή να μπ@σταρδεψουν δεύτερη φορά την Γερμανία!– Προσεχώς και στην Ελλάδα!

Oι Μουσουλμάνοι «Πρόσφυγες» στη Γερμανία  έχουν εντολή να μπ@σταρδεψουν δεύτερη φορά την Γερμανία!– Προσεχώς και στην Ελλάδα!
ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ «ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»… ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

Στη Γερμανία οι εισβολείς μεταφέρουν και την επιδημία των βιασμών (αγαπημένη τους συνήθεια)… Όλο και περισσότερες γυναίκες στη Γερμανία και πολύ νεαρά κορίτσια σε ολόκληρη τη χώρα, βιάζονται από τους μουσουλμάνους μετανάστες.

Με το ρυθμό αυτό, η Γερμανία θα μπορεί σε σύντομο διάστημα να παρακάμψει τη Σουηδία και να της πάρει τον τίτλο της πρωτεύουσας της Ευρώπης με τους περισσότερους βιασμούς από μουσουλμάνους.

Δεν αποτελεί έκπληξη,που πολλοί από τους βιασμούς υποβαθμίζονται από τις γερμανικές αρχές και τα εθνικά μέσα ενημέρωσης που φυσικά ελέγχουν οι Εβραίοι και με νόμο κατοχής το 1945. Προφανώς για να αποφύγουν να ενισχύσουν τα αντι-μουσουλμανικά αισθήματα των μεταναστών.

Να το το οργανωμένο σχέδιο των Εβραίων κατά της άριας φυλής ξανθών με μπλε μάτια! η πρώτη φορά ήταν το 1945 Η κόλαση στην κατεχόμενη Γερμανία θηριωδίες που ξεπερνούν την ανθρωπινή αξιοπρέπεια Μαζικοί βιασμοί σε Γερμανίδες γυναίκες και κορίτσια για αυτό έχουν την "αριστερά" της Η Εβραία Άνγκελα Μέρκελ εκεί να τους αφανίσει ως έθνος .

Σύντομα και στην πλημμυρισμένη από εκατομμύρια εισβολείς Ελλάδα…


http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/10/mousoulmanoi-viazoun-germanides.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters