Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

Η Κομισιόν απαιτεί να γίνει στην Ελλάδα το μεγαλύτερο κέντρο μεταναστών από όλη την Ευρώπη

lathrometanastes2


Κάποιοι “φωστήρες” στην Γερμανία την βρήκαν πάλι τη λύση για την “αξιοποίηση” των ολυμπιακών ακινήτων. Έτσι η Κομισιόν θέλει να κατασκευάσει ένα χώρο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών- “μαμούθ” στην Αθήνα. Ο στόχος τους είναι να μπορεί να χωρά 50.000 άτομα!

Το κέντρο υποδοχής προσφύγων, που θα δημιουργηθεί σε πρώην ολυμπιακό χώρο της ελληνικής πρωτεύουσας, θα λειτουργεί υπό τη διοίκηση της FRONTEX και της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Αυτά αναφέρει το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel».

Βέβαια κανείς δεν αναφέρει την τρομακτική υποβάθμιση της ήδη ταλαιπωρημενής πρωτεύουσας αλλά και τις εικόνες σε περίπτωση (υποκινούμενης) εξέγερσης που θα έχουν στόχο να αμαυρώσουν και να πλήξουν το τουριστικό προϊόν της χώρας. Χωρίς σε αυτά να μην αναφέρεται ότι ένας τέτοιος χώρος θα μπορεί να είναι “βούτυρο στο ψωμί” για την στρατολόγηση απελπισμένων ανθρώπων από εξτρεμιστές του ισλαμισμού.

«Η Μέρκελ θέλει στην μίνι Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες την Κυριακή να πετύχει μια ουσιαστική βελτίωση της δουλειάς των hotspots. Η Καγκελάριος επιδιώκει η κατανομή των προσφύγων εντός ΕΕ να γίνεται απευθείας από αυτά τα κέντρα πρώτης υποδοχής.

Μεταξύ άλλων σχεδιάζεται να μοιραστούν ενημερωτικά φυλλάδια στην αραβική γλώσσα ώστε οι πρόσφυγες να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στον μηχανισμό της ΕΕ», γράφει για το ζήτημα το Spiegel, ενώ σημειώνει ότι στην Ελλάδα γίνεται ήδη συντεταγμένη καταγραφή των προσφύγων και η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά οι περισσότεροι εκ των 4.000 προσφύγων που καταφθάνουν καθημερινά στα ελληνικά νησιά δεν υποβάλλουν αίτηση ασύλου – από φόβο είτε μήπως απελαθούν είτε μήπως σταλούν σε μια ευρωπαϊκή χώρα στην οποία δεν θέλουν να ζήσουν.

Το κύριο πρόβλημα ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό, είναι ότι τα ελληνικά νησιά δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο κύμα των προσφύγων και λαθρομεταναστών και για αυτό η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει να… μεταθέσει την πρώτη υποδοχή των προσφύγων από τους υπερβολικά επιβαρυμένους δήμους Λέσβου και Κω στην ηπειρωτική χώρα.

Έτσι θα πρέπει να δημιουργηθεί σε πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Αθήνα ένα τεράστιο κέντρο για 40-50.000 ανθρώπους, το οποίο θα διοικείται από υπαλλήλους της FRONTEX και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες!

«Ο Γιούνκερ και η Μέρκελ πρέπει ακόμη να πείσουν την ελληνική κυβέρνηση για αυτό το σχέδιο. Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φοβάται ότι Hotspots με τόσους πολλούς πρόσφυγες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν άσχημες εικόνες που θα έμοιαζαν με στρατόπεδα συγκέντρωσης. Πέραν αυτού μια εισβολή ξένων υπαλλήλων θα ξυπνούσε σε πολλούς Έλληνες αναμνήσεις από την κρίση χρέους και την μισητή τρόικα», αναφέρει το Spiegel.

Και όλα αυτά μετά από την ανακοίνωση ότι σημειώθηκε εβδομαδιαίο ρεκόρ στον αριθμός εισροής λαθρομεταναστών και προσφύγων από την Συρία στη χώρα μας, το περασμένο πενθήμερο όπως είχαμε αναφέρει σχετικά εδώ. Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης το περασμένο πενθήμερο, καταγράφηκε είσοδος 48.000 ανθρώπων χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα. Ενώ από την αρχή του έτους πάνω από μισό εκατομμύριο λαθρομετανάστες έχουν έρθει στην Ελλάδα.http://scoops.gr/i-komision-apaitei-na-gieni-stin-ellada-to-megalutero-kentro-metanaston/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters