Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Γιατι τους φηφισατε;;;; θυμαστε;;;;;

Μαιρη Ε.Γ
Οι πρωτες μερες της πρωτης ''αριστερης'' κυβερνησης της ΕΛΛΑΔΑΣ ηταν αρκετες για να καταλαβουμε την ομοιοτητα των ''αριστερων'' με τους ''δεξιο-σοσια-ληστες''
Γιατι τους φηφισατε??? θυμαστε??? να σας θυμησω...

Για το....
Καταργουμε τα Μνημονια και την Τροικα
Καταργουμε τους νομους της λιτοτητας...
Την επομενη των εκλογων με εναν νομο καταργουμε την Τροικα και τις συνεπειες της φωναζαν...

Ουτε ενας νομος δεν καταργηθηκε!!!!
Ειδατε εσεις πουθενα εστω ενα ευρω αυξησης στις συνταξεις η σε κανεναν μισθο???
Ειδατε πουθενα εσεις ενα ευρω για τα υπο διαλυση νοσοκομεια???
Ειδατε εσεις πουθενα ενα ευρω για την παιδεια και την προνοια???
Καμια τροικα και κανενα μνημονιο δεν καταργηθηκε!!! Τα βαφτισαν ''συμφωνιες'' και ''θεσμους''!!!
Ο λαος μας βιωνει τον πληρη αφανισμο...!!!!!!!
Και αφηνουν τον χρονο να περναει νομιζωντας πως θα ξεχασουμε......
Συμπερασμα...ολα τα γουρουνια απο οπου κι αν προερχονται....δεξια η αριστερα εκτος απο την ιδια μουρη βρωμανε το ιδιο... προδοσια και ....ΣΙΩΝΙΣΜΟ....

Ο Διεθνης Σιονισμος ιδρυθηκε επισημα το 1896. Ωστοσο η προσπαθεια του για την αποκτηση της παγκοσμιας παντοδυναμιας ειχε ξεκινησει πολυ νωριτερα και την ειχε καταφερει αακωντας μεγαλη επιρροη στην παγκοσμια πολιτικη σκηνη,μεσω των παγκοσμιων τεκτονικων στοων και μεσω του ελεγχου του χρυσου και των τραπαζων.

Το 1811 πριν ακομα απο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...ιδρυθηκε η μεγαλη στοα τη ΕΛΛΑΔΟΣ. Εβλεπαν την Ελληνικη επανασταση να ερχεται καιρο πριν και σιγα μην αφηναν την ΕΛΛΑΔΑ να τους φυγει απο τα χερια.
Αφου λοιπον συκοφαντησαν και φυλακισαν τους Ελληνες απελευθερωτες εδωσαν σε ανθρωπους της στοας της κυβερνησης της Ελλαδος και απο τοτε δεν τους εχει φυγει απο τα χερια.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ....Το μονο βασικο τους εργαλειο με το οποιο κρατανε και ελεγχουν την Ελλαδα ειναι τα ΚΡΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.....ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Και οι αριστεροδεξιοκεντροοι πολιτικοι ''δουλευουν΄''για να αυξανουν συνεχως τον ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ αφου αυτη ειναι και η εντολη του Σιωνισμου.


ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ!!!!!
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ!!!!!!!!!!
Αυτος καταλαβε αμεσως τα βρωμικα σχεδια της Μεγαλης ΣΤΟΑΣ της Ελλαδος!!!!
Εξεδωσε λοιπον τοτε την ΕΓΚΥΚΛΙΟ 4286 της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που απαγορευε σε μελη της ΣΤΟΑΣ να αποκτουν ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ!!!

Η συγκεκριμενη ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ εκδοθηκε 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1831. Και ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ.....27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1831.!!!!! ΤΥΧΑΙΟ;;;;

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ....ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ''ΜΑΣΩΝΟΙ'' ΤΟΥ ''ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ''

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!

ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΙΣΧΥΕΙ!!!!!!
ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!!!!
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.....
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ!!!!!!!!

Η κυβερνηση προσπαθει να το αυξησει και με καποιο τροπο ''παλι παρανομο'' να το νομιμοποιησει εφοσον το υπαρχον ειναι ηδη ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!!!! Γνωριζουν ολοι οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ πως το χρεος ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και το ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ μεσα στην ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις συνεδριασεις της επιτροπης αληθειας για το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ!!!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΑΚΥΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!!! (υπαρχει και η εκθεση του MICHEL HUSSON που παρουσιαζει στοιχεια της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΟΓΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ)
Το πιο οξυμορο που φανερωνει τη ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και τον ΔΟΛΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΕΙΣ....
Αφου με την ''Επιτροπη Αληθειας του Δημοσιου Χρεους'' ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ πως δεν ειπαρχει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΧΡΕΟΣ που να δεσμευει την χωρα ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ και η ΕΛΛΑΔΑ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ!!!!!!!!!
Ντε και καλα η ΕΛΛΑΔΑ να αποκτησει ΝΟΜΙΜΟ ΧΡΕΟΣ!!!!!!

Δειτε τις τραπεζες....αρνουνται και απαγορευουν την προωρη εξοφληση των ΔΑΝΕΙΩΝ και βαζουν και ποινικες ρητρες ακριβως για να μην ελευθερωνεσαι απο το ΔΕΣΙΜΟ του ΔΑΝΕΙΟΥ!!!!

 
ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΕΕΝΑΑΑΑΑ!!!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ???
ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ???ΟΥΤΕ....
ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ??? ΜΠΑΑΑ...
Ε ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ????

ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΘΕΛΟΥΝ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!!!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!!!!!!!!

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ''!!!!!!
ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!!!!!
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!!!!

Ψηφισαν ως νομο της Ελλαδος την υπαγωγη στο Αγγλικο δικαιο. Εναν καταχρηστικο νομο που κανενας αριστεροδεξιος πολιτικος ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ δεν τον καταργει!!!! (ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ)

Με τα 600δις ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ Δ Ε Ν ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΑΓΩΝΑΣ'' ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΟΝ (μα πως αγωνιζονται δεν αγωνιζονται??? πως θα μας διαλυσουν!!!)

ΕΛΛΗΝΑ-ΙΔΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!!!!!!!!!!

 

https://www.facebook.com/mairh.aproblepth/posts/903272033091068

Ε.ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 25-10-2015

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters