Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Μυστηριώδης γιγάντια σπείρα εμφανίζεται στα νερά της Ίμπιζα


Γιγάντια σπείρα εμφανίζεται ξαφνικά στην θάλασσα και εξαφανίζεται το ίδιο μυστηριωδώς λίγο αργότερα, σβήνοντας προοδευτικά!

Αυτές οι εντυπωσιακές εικόνες μίας σπειροειδής δίνης ελήφθησαν από τον Jack Lambert στο νησί της Vedra, νοτιοδυτικά της Ίμπιζα.

Η σπείρα εμφανίστηκε μόλις λίγα μέτρα από την ακτή μετά από μια ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή.

Θα μπορούσε να είναι μία λασπωμένη απορροή του νερού που εισέρχεται στον ωκεανό και να αναρροφάτε προς τα κάτω; Ή μία «θαλάσσια δίνη» που σχηματίζει ακριβώς στην ακτή;

Οι δημιουργούμενες αυτές δίνες στο βόρειο ημισφαίριο συνήθως είναι δεξιόστροφες και στο νότιο ημισφαίριο αριστερόστροφες, χωρίς αυτό να είναι και απόλυτο επηρεαζόμενες και από άλλους παράγοντες όπως ο υφιστάμενος κυματισμός, η διαμόρφωση της ακτής.



Σε κάθε περίπτωση, το εκπληκτικό σπιράλ θα γίνει μέρος του μεγάλου καταλόγου των μυστηρίων γύρω από το νησί Es Vedra και την ακτή της Ατλαντίδας.


apocalypsejohn.com

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/mystery-gigadia-spira-stin-ibiza.html#sthash.daxt9u2p.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters