Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Τούρκοεβραιος Τσίπρας που πότε δεν έχει διαψεύσει: Η Τουρκία έπρεπε να συμμετάσχει στη Σύνοδο για το προσφυγικό

Τούρκοεβραιος Τσίπρας που πότε δεν έχει διαψεύσει: Η Τουρκία έπρεπε να συμμετάσχει στη Σύνοδο για το προσφυγικό
Την άποψη ότι η Τουρκία θα έπρεπε να συμμετάσχει στη σημερινή μίνι-Σύνοδο για το προσφυγικό εξέφρασε κατά την παρέμβασή του στη συνεδρίαση ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.


Σύμφωνα με τη θέση της Ελλάδας, η λεγόμενη διαδρομή των Δυτικών Βαλκανίων ξεκινάει από την Τουρκία και αποκλείοντας την αρχή του διαδρόμου, είναι αδύνατο να ελεχθούν αποτελεσματικά οι προσφυγικές ροές.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ελληνική πλευρά απορρίπτει την πρόταση για αξιοποίηση της Frontex στα σύνορα μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε επιπλέον προβλήματα στη διαχείριση των προσφυγικών ροών στο εσωτερικό της χώρας.

Σε ό,τι αφορά τον αριθμό των προσφύγων που θα μπορεί να υποδέχεται η Ελλάδα στα λεγόμενα hotspots, η Ελλάδα δηλώνει διατεθειμένη να ενισχύσει σημαντικά τις υποδομές της έτσι ώστε να ξεπεράσει η ικανότητα υποδοχής της τους 20.000 πρόσφυγες, θέτοντας ωστόσο κάποιους όρους.

Αυτοί οι όροι αφορούν την αύξηση της χρηματοδότησης από την ΕΕ, την πρόοδο στο σύστημα μετεγκατάστασης και τη δημιουργία αποκεντρωμένων υποδομών, μακριά από το πρότυπο του στρατοπέδου. Στο πλευρό της Ελλάδας, επεσήμαναν οι ίδιες πηγές, βρίσκεται ο Ύπατος Αρμοστής για τους Πρόσφυγες, Αντόνιο Γκουτιέρες.

Η Τουρκική εφημερίδα Hürriyet:H οικογένεια του Τσίπρα μετακόμισε στην Ελλάδα, από έποικους ΕΒΡΑΙΟΥΣ της δυτικής Τουρκίας, φυσικά προτίμησε να κάνει την πάπια αντί να το διαψεύσει, άρα καλά κάνει και σας λέει ψέμματα αφου οι Εβραίοι μπορούν να λένε ψέμματα σε μη Εβραίους! .Ο Αλέξης Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ «είναι εγγονός μίας οικογένειας που είχε μετακομίσει στην Ελλάδα από τη βορειοδυτική επαρχία της Τουρκίας Κιρκλαρέλι», σημειώνει η Hürriet, επικαλούμενη δημοσίευμα της 29 Ιανουαρίου 2015 τοπικής εφημερίδας daily Hudut ,που εκδίδεται στην βορειοδυτική επαρχία της Αδριανούπολης (Edirne) .

Κατά τον 17ο αιώνα το μέχρι τότε χωριό άρχισε ν' αναπτύσσεται με ταχύτητα από πολυάριθμους έποικους ΕΒΡΑΙΟΥΣ. εξάλλου στο ΚΝΕ-ΚΚΕ ειναι όλοι οι εβραιοελληνες,κομμουνιστής και Ελληνας δεν υπάρχει, γιαυτό SYRIZA KKE και Εβραίοι ειναι μαζί παντού!
δεν πειράζει τα λέγαμε πριν τον βγάλουν και μας έλεγαν ναζι και φασιστοσελιδα! βεβαία τώρα σταμάτησαν που επιβεβαιωθήκαμε,γιαυτό το κόμμα απόκομμα ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ !! αν και γράφει δεν ειναι κομματική αλλα ερευνητική!

και φυσικά μέχρι σημερα ούτε ένας δεν μας έχει στείλει κατι κάλο που έχει κάνει ο σύριζα απο τότε που το ίδρυσε η άλλη Εβραια Δαμανακη , ηλίθιοι; η πρόβατα; Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, απο τότε που του το πάσαραν όλες οι κρυφοκομμουνιστικες γνώστες ιστοσελίδες τα λέμε!


http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/10/tsipras-i-tourkia-eprepe-na-simmetaschi-sti-sinodo-gia-to-prosfigiko.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters