Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Τρεις τρόποι για να μείνετε αφυπνισμένοι σε έναν κόσμο που κοιμάται

Με ποιον τρόπο θα έχουμε ευημερία σε μια κοινωνία που έχει σχεδιαστεί για να μας κρατάει κοιμισμένους; Ο κόσμος μας είναι σχεδιασμένος σκόπιμα για να μας κρατάει αποσπασμένους και αποξενωμένους από τους άλλους.

Ποιος έχει ακούσει για έναν κόσμο όπου όταν μπαίνει σε ένα λεωφορείο κάνει ομαδικές συζητήσεις με όλους τους επιβάτες; Ή όπου όταν περπατάει στον δρόμο μπορεί να δει και να νιώσει την έμφυτη σύνδεση με όλους τους άλλους και να μπορεί να επικοινωνεί μαζί τους με ευκολία; Στον κόσμο μας υπάρχει μια βαθιά κατανόηση πως όλοι είμαστε ένα, οπότε κανείς δεν είναι ξένος. Όλοι αποτελούμε μέρος όλων των υπολοίπων.

Μέχρι να μπορέσουμε να συνυπάρχουμε συλλογικά σε αυτή την πραγματικότητα, μπορείτε:

Να μαθαίνετε

Μελετήστε, ερευνήστε, εξερευνήστε. Ποια θέματα σας ενδιαφέρουν; Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα μέσα στα πλαίσια της πνευματικότητας για τα οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες. Εξωγήινοι, τσάκρα, ενέργεια, συμπαντικοί νόμοι, ανθρώπινη σύνδεση, ακόμα και η επιστήμη και η τεχνολογία αποτελούν «πνευματικά» θέματα.

Υπάρχει τεράστια ποσότητα πληροφοριών στο internet, αλλά και πάρα πολλή παραπληροφόρηση. Το σημαντικό είναι να μπορείτε να διακρίνετε την αλήθεια από τα κραυγαλέα ψέματα.

όσο πιο πολύ διαβάζετε, τόσο περισσότερα κομμάτια του παζλ βάζετε στη θέση τους και τόσο περισσότερη από την ευρύτερη εικόνα μπορείτε να δείτε. Όλα έχουν να κάνουν με το τι συνηχεί με εσάς. Αφουγκραστείτε τις αλήθειες οι οποίες σας ελκύουν γιατί αυτό συμβαίνει για κάποιον λόγο.

Να απλώνετε τη γνώση σας


Αυτό σημαίνει να είσαστε άνθρωποι – η σύνδεση! Όχι να διδάσκετε τους άλλους κάτι επειδή ξέρετε κάποιες μυστικές πληροφορίες τις οποίες εκείνοι δεν ξέρουν, αλλά να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας. Μοιραστείτε αυτά που γνωρίζετε, μοιραστείτε τις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ αλήθειες και τη σοφία σας με όσους έχουν τη διάθεση να ακούσουν. Το να βρείτε ανοιχτόμυαλους ανθρώπους σε μια κλειστή κοινωνία είναι μεγάλη υπόθεση. Αν έχετε φίλους ή οικογένεια στην οποία μπορείτε να μιλήσετε για τα ενδιαφέροντά σας στη νέα εποχή, αυτό είναι δώρο.

Όταν εγώ άρχισα να αφυπνίζομαι, απολάμβανα να μιλάω με τους φίλους μου για όλα αυτά τα τρελά πράγματα τα οποία μάθαινα.

Είχα μόλις αρχίσει να ανακαλύπτω πράγματα σχετικά με τα πολυδιαστασιακά όντα και κατανοούσα τη βασική δομή η οποία δημιουργεί την πραγματικότητά μας. Το να μπορώ να μοιράζομαι αυτή τη γνώση ήταν απίστευτα υποστηρικτικό και βοήθησε πολύ στην αφύπνισή μου.

Μιλήστε στους αγαπημένους σας ανθρώπους, μιλήστε ανώνυμα μέσα από το internet, απλά απελευθερώστε με κάποιον τρόπο την ενέργειά σας πριν συσσωρευτεί πάρα πολλή! Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να μάθετε και χρειάζεται να τα εξερευνήσουμε όλοι μαζί.

Να δημιουργήσετε

Με τη γνώση που έχετε αποκομίσει και το πάθος που έχει συσσωρευτεί μέσα σας – δημιουργήστε κάτι! Συνεργαστείτε με ομοϊδεάτες σας για να δημιουργήσετε τα θεμέλια για το νέο κόσμο. Με αυτό τον τρόπο θα παραμείνετε αφυπνισμένοι και θα αφυπνίσετε κι άλλους ανθρώπους σε έναν κόσμο που σας αποκοιμίζει.

Σκεφτείτε την οικολογία, τον παγκόσμιο μετασχηματισμό, την μόλυνση και τις δημιουργίες που μπορείτε να κάνετε με άλλους. Τι είναι αυτό που σας ελκύει και τι αντίκτυπο θέλετε να έχετε εδώ στη Γη;

Όσο περισσότερο διευρύνετε την κατανόησή σας, τόσο περισσότερο απλώνεστε και κάνετε συνδέσεις έλκοντας ομοϊδεάτες κι έτσι θα ανακαλύψετε ποιοι θέλουν να κάνουν τα ίδια πράγματα με εσάς.

Όσο εξαπλώνονται αυτές οι συνδέσεις τόσο αυτή η συνειδητή επίγνωση αγγίζει περισσότερους ανθρώπους. Όταν μπορέσει ικανός αριθμός ανθρώπων να ανοίξει τα συστήματα πεποίθησής του, η μετάβαση από έναν κόσμο που κοιμάται σε έναν αφυπνισμένο κόσμο θα γίνει πιο εύκολη. Πρόκειται για μια διαδικασία κατά την οποία ο καθένας μας διευρύνει την επίγνωσή του ώστε να μπορέσουμε να αποδεχθούμε νέες ιδέες μέχρι να ενθυμηθούμε πως είμαστε απείρως ισχυροί δημιουργοί οι οποίοι έχουν μια ανθρώπινη εμπειρία.


awakengr.com
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/treis-tropoi-na-meinete-afypnismenoi.html#sthash.j5hY0i9L.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters