Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ – Οι Ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες Αποκαλύπτουν Γιγαντιαίο Σχέδιο Ισλαμικής Εισβολής

cebfceb9-cf81cf89cf83ceb9cebaceadcf82-cebccf85cf83cf84ceb9cebaceadcf82-cf85cf80ceb7cf81ceb5cf83ceafceb5cf82-ceb1cf80cebfcebaceb1cebb 
Οι Ρώσοι Αποκαλύπτουν πως οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) συγκεντρώνονται στο αφγανικά σύνορα με στόχο μια τεράστια εισβολή στην Κεντρική Ασία…
Χιλιάδες μαχητές του ισλαμικού κράτους, με βοήθεια από τους Ταλιμπάν, βρίσκονται στα βόρεια σύνορα του Αφγανιστάν, έτοιμοι να βαδίσουν σε γειτονικά κράτη, όπως αποκαλύπτουν οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών . Η Κεντρική Ασία είναι ένα μέρος της μακρόχρονης γεωπολιτικής αντιπαράθεσης. Τώρα το ISIS την μετατρέπει σε ένα άλλο ενεργό μέτωπο, με στόχο την τρομοκρατία στην περιοχή, κλέβοντας πόρους και έδαφος, και υποβολή του πληθυσμού σε βάρβαρους ισλαμοφασιστικούς κανόνες. Η κατάσταση επιδεινώνεται σε Τουρκμενιστάν, Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν, Αφγανιστάν και στο Σινγιάνγκ, Περιφέρεια των Ουιγούρων στην Κίνα.
Ηνωμένο Βασίλειο Express: Ο επικεφαλής κατάσκοπος της Μόσχας, Αλέξανδρος Bortnikov προειδοποίησε τους μαχητές Ταλιμπάν, πολλοί από τους οποίους έχουν υποσχεθεί υποταγή στο ISIS και ήταν βαριά οπλισμένοι και έτοιμοι να περάσουν από τους ελέγχους διάτρητων συνόρων. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, πολίτες από περισσότερες από 100 χώρες σήμερα αγωνίζονται στις τάξεις των τρομοκρατικών δομών και οι προσλήψεις αποτελούν έως και το 40 τοις εκατό των δυνάμεών τους.«Η κλιμάκωση των εντάσεων στο Αφγανιστάν έχει φέρει σοβαρούς κινδύνους. Υπάρχουν πολλές εγκληματικές ομάδες που περιλαμβάνονται στο κίνημα των Ταλιμπάν στα βόρεια σύνορα της χώρας αυτή τη στιγμή. Ορισμένες από αυτές έχουν επίσης άρχισε να λειτουργούν με τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους, το οποίο έχει οδηγήσει σε απότομη αύξηση στην απειλή των τρομοκρατών που κατακλύζουν την Κεντρική Ασία».Η τζιχάντ ομάδα μίσους θα μπορούσε να προσπαθεί να ανοίξει ένα νέο μέτωπο στα βόρεια των εδαφών της, αφού κτυπήθηκε άσχημα στη Συρία από τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές. Η εισβολή θα ήταν ένα ισχυρό κτύπημα στον Βλαντιμίρ Πούτιν, δεδομένου ότι θα μπορούσαν να του πάρουν τα πρώην σοβιετικά κράτη Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν και Τατζικιστάν, τα οποία εξακολουθούν να είναι υπόχρεα στη Μόσχα.Θα εξασφαλίσει επίσης τον έλεγχο των κερδοσκοπικών οδών διακίνησης ναρκωτικών λαμβάνοντας ακατέργαστο όπιο από το Αφγανιστάν που θα πωληθεί ως ηρωίνη στους δρόμους της Ρωσίας και της Ευρώπης. Το ISIS έχει ήδη ψαχτεί για να αυξήσει την παρουσία της στην Ασία και διαθέτει ενεργά κύτταρα στην Ινδία, το Πακιστάν και τη Μαλαισία.


Ο Πούτιν νωρίτερα αυτό το μήνα αποκάλεσε την κατάσταση στο Αφγανιστάν ως «κρίσιμη», και κάλεσε τα άλλα πρώην σοβιετικά έθνη να είναι προετοιμασμένα να δράσουν από κοινού για να αποκρούσουν πιθανή επίθεση από το ISIS.
Οι ισλαμιστές τρομοκράτες έχουν… κακοποιηθεί βαριά από τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές, με ορισμένοι ειδικούς να προειδοποιούν πως η οικονομία τους νοσεί και η διοικητική δομή τους βρίσκεται κοντά στην κατάρρευση. (Παρόλα αυτά εξακολουθούν να επεκτείνουν την επιρροή τους σε άλλες χώρες).Οι ηγέτες των τζιχαντιστών έχουν ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή τους να αναλάβουν τον κόσμο και να επιβάλουν σε όλους τους ανθρώπους τον ισλαμικό νόμο τους (Σαρία).
ereunitiko.blogspot.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters