Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του συστήματος και των ανδρεικέλων του; Απάντηση: Να πάψουν να φοβούνται οι σκλάβοι.
Όταν φοβίζουν τον σκλάβο οι τράπεζες, πως θα σου πάρουμε το σπίτι να απαντάει : ελάτε πάρτε το. Όταν του κόβουν το ρεύμα και το νερό να λέει: θα πάρω από τον γείτονα.
Όταν τον πιάσουν για να τον βάλουν φυλακή γιατί χρωστάει στην εφορία να λέει: βάλτε με.
Ως πότε οι έλληνες δικαστές θα βάζουν τους σκλάβους στην φυλακή, στο όνομα του ελληνικού λαού; Δεν καταλαβαίνουν πως σε λίγο θα έρθουν ξένοι δικαστές και θα βάζουν και αυτούς στην φυλακή στο.. όνομα του ελληνικού λαού;
Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων πρόκειται να πέσει με πάταγο, πολύ πιο σύντομα από τον Μάρτιο που σχεδιάζει το σύστημα. Σχεδιάζουν να δώσουν στους τραπεζίτες ακόμα μια καραβιά ευρώ και στις αρχές του χρόνου όλοι οι σκλάβοι να περάσουν από τον μπαρμπέρη…
Επί πέντε χρόνια φόρτισαν του έλληνες με φόρους και τώρα τους κατηγορούν ως φοροφυγάδες. Ποντάρουν πως αυτός που χρωστά, φοβάται και δεν αντιδρά. Ελπίζουν πως ο σκλάβος ,προκειμένου να αποφύγει την φυλακή θα δανειστεί από συγγενείς και φίλους μερικές χιλιάδες ευρώ για να τα δώσει στους κοτζαμπάσηδες.
Πλέον ότι τακτική και να εφαρμόσουν είναι προβλέψιμη. Για να πάρουν τα σπίτια θα ξεκινήσουν από την Εκάλη μετά θα πάνε στην Γλυφάδα στην συνέχεια στο Περιστέρι για να καταλήξουν στην Δραπετσώνα.
Έχει δημιουργηθεί πλέον στην ελληνική κοινωνία η κρίσιμη μάζα, του « λούμπεν νοικοκυράτου», που δεν έχει τίποτα να χάσει εκτός από τις αλυσίδες του. Επικρατεί αυτή την στιγμή μία ανησυχητική ησυχία, η οποία δεν έχει καταγραφεί στις μετρήσεις που κάνουν οι τροϊκανοί.
 Ενώ μέχρι τώρα οι σκλάβοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν με ποιον να τα βάλουν, έκαναν όμως οι τροϊκανοί το μεγάλο λάθος, να προσωποποιούσουν τον εχθρό, που σήμερα παρουσιάζεται σαν ήρωας.
Ραντεβού λοιπόν στις φυλακές της τρόικας.
Υ.Σ. Νίκο, το κείμενο γράφτηκε πριν να σου έρθει το …γράμμα.
 Λες και γράφτηκε προφητικά για σένα. Θα τα πούμε στα Διαβατά.





lobbystas
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/10/blog-post_284.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters