Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Deutsche Bank: 4ο Μνημόνιο ως τα Χριστούγεννα ! ! ! !


Δραματικές εξελίξεις για την Ελλάδα! Έρχεται αναταραχή

Μυστική έκθεση της Deutsche Bank αναφέρει ξεκάθαρα ότι στην Ελλάδα οι εξελίξεις θα είναι δραματικές και απρόσμενες και όλα αυτά μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ένα τέταρτο μνημόνιο σύμφωνα με την έκθεση, θα συμφωνηθεί για την χώρα ενώ το σενάριο για Grexit θα γίνει πραγματικότητα. Αναφορές γίνονται επίσης για διαγραφή χρέους ύψους 200 δις ευρώ.

Τα σχολεία θα γίνουν και πάλι εκλογικά κέντρα με βάση την έκθεση, καθότι οι ψηφοφόροι θα σπεύσουν σε αυτά διότι θα γίνουν εκλογές για άλλη μια φορά.

Οι οικονομολόγοι πιστεύουν ότι η διαγραφή του χρέους είναι αναπόφευκτη κάνοντας κάθε Ευρωπαίο να χρωστάει 700 ευρώ.

Οι προβλέψεις των Γερμανών οικονομολόγων βασίζονται στο γεγονός ότι με το που «αποχαιρετίσουμε» το 2015, το χρέος θα αγγίξει τα 340 δις ευρώ αναλογώντας στο 200% του συρρικνωμένου ελληνικού ΑΕΠ.

Η Ελλάδα λοιπόν, πρακτικά δε θα μπορεί να αποπληρώσει τέτοιο χρέος διότι θα είναι κατά 140% υψηλότερο από αυτό που υποστηρίζουν πως θα είναι οι ευρωπαϊκές συνθήκες.

«Η ελληνική οικονομία είναι κατεστραμμένη, το ποσοστό κατανάλωσης πολύ υψηλό χωρίς να υπάρχουν επενδυτές, άρα το κούρεμα του χρέους είναι αναπόφευκτο, όπως κι ένα τέταρτο πακέτο βοήθειας. Το μόνο λειτουργικό πρόγραμμα εξυγίανσης είναι ένα Grexit, που θα μπορούσε να διαρκέσει για χρόνια», κατέστησε σαφές ο πρόεδρος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πολιτικής, Λίντερ Γκέρκεν.

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/deutsche-bank-tetarto-mnimonio-os-ta-xristougenna.html#sthash.UkDn65Pj.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters