Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ… ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;

11953005_666920690111062_8220197903547798146_n 
Ανδρεας Γιουβαλακης‎ ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ… ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;
Και να σου ξαφνικά ο εβραϊκής καταγωγής ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ, επικεφαλής του ελληνικού τμήματος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (εργάστηκε και στα Σκόπια, στην αντίστοιχη θέση και ήρθε εδώ προφανώς για να μας «εκπολιτίσει»). 
Ο άνθρωπος αυτός, αφού μας επισημαίνει ότι «η Ελλάδα έχει ανάγκη τους μετανάστες», μας καλεί από τις σελίδες εφημερίδων ευρείας κυκλοφορίας, να αναγνωρίσουμε τα οφέλη της μετανάστευσης. Μας λέει μάλιστα ότι «σε έναν πληθυσμό που γερνάει και εργατικά χέρια χρειαζόμαστε για να ενισχύσουμε την παραγωγή που πάσχει».
……………………………………….
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ! ΓΙ” ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ Η κυραΤΑΣΙΑ: «απλώς εξαφανίζονται»
………………………………………
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ
ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΑΙΣΧΙΣΤΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ; ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ !
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ… ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ… ΙΔΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΟΥ…
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ (Α. ΣΑΜΑΡΑ) ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !!!
ΜΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ … ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ;;; ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ;;; ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΟΥ , ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ , ΤΩΝ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΣΟΥ … ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ …
ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΟΛΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΒΑΤΑ ΚΙ ΑΓΡΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΚΑΛΑΜΑ… , ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΙΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ;;; ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΧΑΛΚΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ !!!! ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ;;;;
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΡΙΑΡΙΑ ΣΤΑ ΘΕΙΑ ΒΛΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ… ;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ…
dendias_syiangwgi7


ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ 1 ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ… ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!

LAFAZAN JEW Ή … ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ; … MARDAS JEW Ή … ΜΑΡΔΑΣ ; AXEL SIPRA JEW Ή … ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ DNA ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…

ISIS using weapons made in Israel… ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

…………………………………………………

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1500-2015. (ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 7/6/2899 μέρος α” απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1500-2015. (ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 7/6/2899 μέρος β” απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

«Γ” Σεπτεμβρίου 1843″ Το πιο δόλιο σχέδιο Φαναρίου-Ροθτσάϊλντ για την επανυποδούλωση των Ελλήνων, μέσω της κομματοκρατίας με τους Χαζαροεβραίους πολιτικούς…

ΔΩΔΕΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΥΒΡΙΣΑΝ… , ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΗΡΕ Η ΑΤΙΣ… , Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΤΙΣΙΣ !!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.

ΑΪΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ !!

Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ! Πωλούνται νησιά, λένε, αλλά η Εθνική Περιουσία δεν έχει συμβόλαια. Έρχεται κληροδότημα, είναι κληρονομούμενη, είναι καταπίστευμα.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΑΡΧΕΣ. ΑΝΑΛΥΣΗ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ. μέρος Β» (απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. (4/1/2899)(Απομαγνητοφώνηση Μνημοσύνη)

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ !

…………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=17579


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters