Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Μουσουλμάνοι οι Νέοι «Γείτονες» της Ευρώπης… Οι Πρόσφυγες από τη Συρία, που Δεν είναι Σύριοι ούτε και Πρόσφυγες…


Οι Πρόσφυγες από τη Συρία που Δεν είναι Σύριοι ούτε και Πρόσφυγες

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΓΑΠΑ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΤΑ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ «ΙΔΑΝΙΚΟ» ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ….
Ο Χρόνος Τελειώνει… Η Ευρώπη (μαζί και η Ελλάδα) Καταρρέει… Ο λόγος που Οδηγεί στην Έκρηξη…
Η μαύρη αγορά των διαβατηρίων στη Συρία ανθεί! Τα σμήνη των μουσουλμάνων από όλη τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή αγοράζουν πλαστά διαβατήρια από τη συγκεκριμένη χώρα, τα οποία τα θεωρούν ως ένα δελτίο που κερδίζει το εισιτήριο για το… μέλι – τα κράτη πρόνοιας της ΕΕ – όπου η ζωή είναι εύκολη (και δωρεάν), και τα ξανθά νεαρά κορίτσια είναι έτοιμα για επιλογή (ή θα πρέπει να λέμε βιασμό;).
Με όλες τις βασικές τους ανάγκες – τροφή, στέγαση, υγειονομική περίθαλψη, θρησκεία – να λαμβάνονται μέριμνα, αυτοί οι μουσουλμάνοι εισβολείς θα απαιτούν περισσότερα από την κυβέρνηση που τις φιλοξενεί, δίνοντάς τους χρόνο για να σχηματίσουν εγχώριο Ισλαμικό στρατό ο οποίος τελικά θα επιτεθεί στη χώρα υποδοχής και τους πολίτες της.
Υπάρχουν 91 εδάφια του κορανίου, που οι μουσουλμάνοι έχουν εντολή να μιμούνται τον Μωάμεθ. Ως εκ τούτου, κάθε Μουσουλμάνος έχει την υποχρέωση να φέρει την Σαρία στη χώρα υποδοχής, με κάθε δυνατό μέσο, προκειμένου να την εξισλαμίσει. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο τι θα γίνεται πολύ σύντομα στη δική σας γειτονιά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters