Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ; ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ή ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

sintagma-mnimonio3
Όλοι πια και από όλα τα κόμματα το ομολογούν. Το μνημόνιο είναι ο υπέρτατος ΝΟΜΟΣ του ελληνικού κράτους. Σε καμία νομοθετική πρωτοβουλία ή πολιτική ενέργεια δεν μπορούν να προχωρήσουν η ελληνική κυβέρνηση και η ελληνική βουλή, χωρίς την προηγούμενη σύμφωνη γνώμη των δανειστών, οι οποίοι και ασκούν απόλυτη εποπτεία στη χώρα μας. Τι ρόλο λοιπόν παίζει το ελληνικό Σύνταγμα. Στην πραγματικότητα κανέναν. Έχει μετατραπεί σε ένα κείμενο άνευ αξίας. Για την ακρίβεια παίζει ένα και μοναδικό ρόλο. Νομιμοποιεί την ύπαρξη του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, μόνο και μόνο για να εξυπηρετεί τις εντολές των δανειστών σε βάρος του λαού.

Ας το δούμε και αλλιώς. Αν κάποιος ισχυριστεί ότι το ελληνικό Σύνταγμα είναι ανώτερο από το μνημόνιο, τότε θα πρέπει να καταργηθεί άμεσα γιατί αυτό έφερε και εξακολουθεί να επιβάλει το μνημόνιο στην Ελλάδα. Αν πάλι είναι κατώτερο (πράγμα που είναι και η αλήθεια) τότε και πάλι θα πρέπει να καταργηθεί άμεσα και να αντικατασταθεί με κάποιο σοβαρό δημοκρατικό Σύνταγμα, με το οποίο ο ελληνικός λαός θα ανακτήσει την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μπροστά στην πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι μία και μοναδική. Σύνταγμα και μνημόνιο είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Κάποιο από τα δύο είναι ανώτερο του άλλου και το καταργεί. Αυτό που προς το παρόν γευόμαστε όλοι είναι ότι το μνημόνιο είναι το «ευαγγέλιο» της χώρας. Άρα το ελληνικό Σύνταγμα έχει καταργηθεί και πρέπει άμεσα να αντικατασταθεί. Φυσικά δεν συμφωνούν οι δανειστές με αυτό, αλλά και κανένα ελληνικό κόμμα δεν μιλάει περί αυτού, παρά μόνο αγωνίζεται για τη νομή της εξουσίας. Ο λαός όμως τι λέει; 

Πέτρος Χασάπης

http://greeknation.blogspot.gr/2015/09/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters