Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015

ΒΟΜΒΑ από το Spiegel: Γερμανοί βουλευτές ερευνώνται για εσχάτη προδοσία

Βουλευτές του γερμανικού Κοινοβουλίου φαίνεται πως κρύβονται πίσω από τη διαρροή άκρως απόρρητων πληροφοριών στο διαδικτυακό μπλογκ «Netzpolitik», σύμφωνα με έγγραφο που διαθέτει το γερμανικό περιοδικό Spiegel. «Το Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος (BfV) προσανατολίζει τις έρευνές του στους βουλευτές της Μπούντεσταγκ» επισημαίνει το δημοσίευμα, τονίζοντας ότι το BfV έχει υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για «εσχάτη προδοσία».

Σύμφωνα το περιοδικό, οι μηνύσεις που κατατέθηκαν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο αναφέρουν πως τα εννέα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής που ήταν επιφορτισμένη με τον έλεγχο των υπηρεσιών πληροφοριών, εργάζονταν πάνω σε σχέδια ενίσχυσης της εποπτείας του διαδικτύου, τα οποία αποκάλυψε εν συνεχεία το «Netzpolitik».

Το περιοδικό σημειώνει πως οι μηνύσεις δεν θέτουν σε καμία στιγμή θέμα ενδεχόμενης διαρροής από την ίδια την υπηρεσία εσωτερικών πληροφοριών.

Σημειώνεται ότι το σκάνδαλο έχει προκαλέσει την «αναγκαστική» παραίτηση του Γενικού Ομοσπονδιακού Εισαγγελέα Χάραλντ Ράνγκε, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για «αφόρητη παρέμβαση» του υπουργείου Δικαιοσύνης στην έρευνα για τη δημοσίευση μυστικών εγγράφων της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Προστασία του Συντάγματος (BfV).

 

 

http://greeknation.blogspot.gr/2015/08/spiegel.html

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters