Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015

Τα κτήνη παραμένουν πάντα κτήνη!

Αμερικανοί στο Βιετνάμ... προσπαθούν να"εκδημοκρατίσουν" τη χώρα!
Συρία σήμερα... Αυτούς εξοπλίζει, χρηματοδοτεί, στηρίζει πολιτικά η Ε.Ε. κι οι ΗΠΑ για να "εκδημοκρατίσουν" την Συρία...
Κι από κοντά η Ελλάδα με όλες τις πουλημένες κυβερνήσεις... για να "εκδημοκρατίσουν" τη Συρία...
Eλεύθερα κυκλοφορούν στην πλατεία Συντάγματος οι προπαγανδιστές των αποκεφαλιστών και μάλιστα με κάλυψη της "αριστεράς" των μυστικών υπηρεσιών Μοσάντ και Cia...
Kαι οι επίσημοι γερμανοτσολιάδες για να "εκδημοκρατίσουν τη Συρία... (Ο Αβραμόπουλος, ναι το παιδί του Μαχαιρίτσα... στην 4η Συνάντηση των "Φίλων της Συρίας" στο Μαρόκο, για να εκδημοκρατίσουν τη Συρία)
Βασικός σύμμαχος των "εκδημοκρατιστών" οι σιωνιστές-ναζί... Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;
 
 
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/08/blog-post_517.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters