Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015

Πρώην ανάδοχος της CIA και της NSA δηλώνει ότι άνοδος της ISIS είναι απόφαση της Ουάσιγκτον

Ο πρώην ανάδοχος της CIA Στίβεν Kelley λέει ότι ήρθε η ώρα να σκοτωθεί το σατανικό τέρας ISIS και να τιμωρηθούν αυτοί  που το δημιούργησαν. O Steven Κelley  σε μια συνέντευξη σήμερα Σάββατο (Press Tv),  αναφέρθηκε στoν  διευθυντή  της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας των ΗΠΑ  ο οποίος κατά την αποχώρησή του στις αρχές του μήνα, δήλωσε ότι η άνοδος του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία ήταν το αποτέλεσμα μιας «ηθελημένης απόφασης» της Ουάσιγκτον. Ο συνταγματάρχης Flynn είχε διατυπώσει την δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας από την αμερικανική κυβέρνηση και μάλιστα είχε  προειδοποιήσει ότι ισλαμιστές τρομοκράτες στη Συρία προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους  χημικά όπλα και να χρησιμοπιήσουν με αυτά που ήδη έχουν για να δημιουργήσουν ένα χημικό οπλοστάσιο. (breaking defense 07/07/15)
633207-e1407429622387-1024x776
O Steven Κelley δήλωσε:
« Ο κ. Michael Flynn,  πρώην επικεφαλής της αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή μας στη δημιουργία της ISIS,  λέγοντας ότι η Δύση, οι χώρες του Περσικού Κόλπου, και βεβαίως οι ΗΠΑ δημιούργησαν μια ομάδα όπως η ISIS, « δήλωσε ο Κέλι.
« Όμως ακόμα το αρνούνται ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου  τώρα ξέρει ότι ομάδα είναι κατασκευασμένη.
Φαίνεται ότι οι άνθρωποι στην Ουάσιγκτον, οι ηγέτες, ένα μεγάλο μέρος του αμερικανικού πληθυσμού εξακολουθούν να πιστεύουν τα ψέματα ότι αυθόρμητα ξέσπασε από μόνη της μια τέτοια συμπαγής οργάνωση, κάτι το οποίο είναι εντελώς ψευδές  » πρόσθεσε.

Οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι είχαν αρχικά εκπαιδευτεί από τη CIA στην Ιορδανία το 2012 για να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση της Συρίας, τώρα ελέγχουν μεγάλα τμήματα του Ιράκ και της Συρίας.
« Φαίνεται τώρα ότι αυτοί που εμπλέκονται περισσότερο –  χώρες όπως η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ –  εργάζονται πολύ σκληρά τώρα για να αποστασιοποιηθούν από την τρομοκρατική οργάνωση, » δήλωσε ο Κέλι.
« Ωστόσο η εκστρατεία βομβαρδισμών της Τουρκίας σε κουρδικούς θύλακες σίγουρα δεν έχει τίποτα να κάνει με την καταπολέμηση της ISIS, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους Αμερικανούς και τις εκστρατείες τους » τόνισε.
« Προφανώς, με την  δύναμη της υπεροπλίας  και της δορυφορικής τεχνολογία μας δεν είχαμε  απολύτως καμιά δυσκολία να σημαδεύσουμε αυτούς τους ανθρώπους και όλες τις φάλαγγές τους. Αλλά προφανώς αυτό δεν είναι πρόθεσή μας, σημείωσε ο πρώην ανάδοχος της CIA και της NSA .
« Έτσι, τα ψέματα συνεχίζονται και όλα χειροτερεύουν. Αυτό το τέρας είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να αφαιρεθεί », τόνισε.
« Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι του κόσμου, και, ενδεχομένως, ο λαός των Ηνωμένων Πολιτειών, θα ξυπνήσει και θα συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι ένα σατανικό τέρας που πρέπει να εξαλειφθεί και οι υπεύθυνοι για τη δημιουργία του πρέπει επίσης να αφαιρεθούν, » ο αναλυτής κατέληξε.

 
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/08/cia-nsa-isis.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters