Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015

Άντε πάλι. Είπαμε να ΜΗΝ τους μοιάσουμε. Βούλγαροι επιστήμονες εφηύραν φάρμακο που σώζει ζωές

Απεδείχθη ότι χωρίς πολλές δηλώσεις, φανφάρες και επιδείξεις οι επιστήμονες της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών σώζουν ανθρώπινες ζωές. Ο καθηγητής βιοχημείας Πέταρ Νέντκοφ και οι συνάδελφοί του έχουν δημιουργήσει δύο είδη φαρμακευτικών παρασκευασμάτων για την θεραπεία πληγών που επουλώνονται δύσκολα και με τον τρόπο αυτό σώζουν από ακρωτηριασμό ή ακόμη και από τον θάνατο εκατοντάδες ασθενείς. Οι επιστήμονες δεν εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη τραγωδία και πωλούν τα φαρμακευτικά παρασκευάσματα μέσα στο ίδιο το Ινστιτούτο τους σε πολύ χαμηλές τιμές. Το ακριβότερο φάρμακο κοστίζει μόλις 19 λέβα (περίπου 10 ευρώ)...

Ένας από τους λόγους τα φάρμακά τους να μην διανέμονται μέσα από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες είναι ακριβώς το γεγονός ότι στην περίπτωση αυτή η τιμή τους θα γινόταν τουλάχιστον τριπλάσια για τους ασθενείς.
Ο Νόμος περί της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών επιτρέπει την πώληση προϊόντων που έχουν εφευρέσει οι επιστήμονες ύστερα από παραγγελία. Με τον τρόπο αυτό ο καθηγητής και η ομάδα του μπορούν να βοηθήσουν τους ασθενείς που χρειάζονται τα φάρμακά τους.
Το Ινστιτούτο Οργανικής Χημείας της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών βρίσκεται πολύ κοντά στη γραμμή του τραμ Ν 20, στάση «Περιοχή Γκέο Μίλεφ», Σόφια.
http://grreporter.info/gr/Boulgaroi_epistemones_epheuran_pharmako_pou_sozei_zoes/4075#sthash.SJbXZQiG.dpuf

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/08/blog-post_722.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters