Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015

Απίστευτη παραδοχή από τον Τσίπρα – 2.000.000 λαθρομετανάστες έρχονται στην Ελλάδα

tsipras-metana-708

Σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα για τη διαχείριση του μεταναστευτικού πραγματοποιείται στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο αναπληρωτής υπουργός για Θέματα Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για το συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Τόσκας, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας και η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Ο Αλέξης Τσίπρας πριν ξεκινήσει η σύσκεψη είπε πως το μεταναστευτικό είναι εξαιρετικά κρίσιμο θέμα για όλη την Ευρώπη. Τόνισε μάλιστα πως θα πρέπει να πάμε σε συνεννόηση με Τουρκία γιατί δεχόμαστε 2.000.000 πρόσφυγες.

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού
«Το θέμα της μετανάστευσης είναι εξαιρετικά κρίσιμο θέμα για όλη την Ευρώπη και όχι μόνο για εμάς. Θα φανεί εάν η αλληλεγγύη είναι ευχολόγιο και εξαντλείται στο δανεισμό με δυσμενείς όρους ή έχει πραγματική βάση.
Η Ελλάδα είναι σύνορο της Ευρώπης και δέχεται ροές τεράστιες και δη προσφυγικές. Θα φανεί πόσο υπάρχει προοπτική για την Ευρώπη της αλληλεγγύης ή αν ο καθένας θα κοιτάει τα σύνορά του.
Πρέπει να πάμε σε συνεννόηση με Τουρκία γιατί δεχόμαστε 2.000.000 πρόσφυγες.
Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίση μέσα στην κρίση. Οι μεταναστευτικές ροές υπερβαίνουν τις δυνατότητες κρατικής υποδομής. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να τους αντιμετωπίσουμε ως ανθρώπους από το υστέρημα των δυνατοτήτων μας αλλά χρειαζόμαστε την άμεση ανταπόκριση της ΕΕ».
iefimerida.gr

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/08/%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%bf%cf%87%ce%ae-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1-2-000-000-%ce%bb.html#ixzz3iAhYvzCt
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters