Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΜΥΣΤΗΡΙΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ στο ΒΑΤΙΚΑΝΟ, το CERN και οι ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ



Η πρόσφατη φήμη ότι ο Πάπας Φραγκίσκος θα ανακοινώσει κάτι σχετικό με εξωγήινους, έχει φέρει τα πάνω κάτω στο διαδίκτυο, αλλά ταυτόχρονα φαίνεται να βγάζει και πολλά "άπλυτα" στην φόρα.

Γνωρίζει το Βατικανό την ύπαρξη εξωγήινων ή όχι; Βρίσκονται οι εξωγήινοι ήδη εδώ, ή έρχονται; Μήπως όλη αυτή η αναστάτωση είναι μέρος μίας κίνησης για μία Παγκόσμια Θρησκεία και κατ' επέκταση μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης;

Λέγεται ότι όλα αυτά περι ανακοινώσεων του Βατικανού για εξωγήινους, είναι απλά ένα κομμάτι της «Πράσινης Επανάστασης». Η Πράσινη Επανάσταση είναι μέρος μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και είναι μια προσπάθεια να μας φέρουν όλους κάτω από την ομπρέλα των εξωγήινων που "φύτεψαν" το ανθρώπινο γένος πάνω στη Γη.

Αν όλα αυτά είναι μέρος κάποιου οργανωμένου σχεδίου (είτε υπάρχουν εξωγήινοι είτε όχι, είτε έρχονται είτε είναι ήδη εδώ). Τό σχέδιο πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί μέσω δύο υπαρκτών τεχνολογιών. Ενός συνδυασμού του λεγόμενου «Project Bluebeam» (Ολογράμματα στον ουρανό θα παρουσιάζουν οτιδήποτε μπορεί να εξαπατήσει τον κόσμο κάνοντάς τον να πιστέψει ότι είναι αληθινό π.χ. μαζική έλευση εξωγήινων) μαζί με τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων του CERN. Έτσι θα επιτευχθεί το τελικό στάδιο της «Πράσινης Επανάστασης».

Και ενώ κυκλοφορούν όλα αυτά, συνοδεύονται από κάποιους θανάτους Ισουητών ιερέων που λέγεται πως έχουν πεθάνει κάτω από ύποπτες συνθήκες, από πράκτορες του Βατικανού.

Ο Malachi Martin, ήταν ένας Ιρλανδός καθολικός ιερέας και συγγραφέας σχετικά με την Καθολική Εκκλησία. Αρχικά χειροτονήθηκε ως ένας Ιησουίτης ιερέας ο οποίος κάποια στιγμή προσπάθησε να αποκαλύψει κάποια μυστικά στον κόσμο. Πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία που οφειλόταν σε πτώση στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν το 1999, τέσσερις ημέρες μετά την 78α γενέθλιά του.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι ειδήσεων, ένας άλλος Ιησουίτης ιερέας, ο οποίος προσπαθούσε να πει στον κόσμο την αλήθεια για το τι συνέβαινε μέσα στο Βατικανό, αργότερα βρέθηκε νεκρός με ένα σχοινί γύρω από το λαιμό του. Επίσης, ένας τρίτος Ιησουίτης ιερέας, σε μια προσπάθεια να πει στους ανθρώπους τι συνέβαινε, επίσης, πέθανε κάτω από ύποπτες συνθήκες.

Είναι σαφές ότι αυτοι οι τρεις ιερείς ήξεραν ακριβώς τι συμβαίνει μέσα στο Βατικανό και οι ξαφνικοι θάνατοι υποδηλώνουν ένα σημάδι ότι το Βατικανό εμπλέκεται σε αυτούς.

Στο επόμενο βίντεο, ο πάστορας Charles Lawson εξηγεί την "Αποκάλυψη 13" σε σχέση με το CERN και την άνοδο του αντίχριστου, αλλά και τον ηγετικό ρόλο του Βατικανού στην επερχόμενη μία Κοινή Παγκόσμια Θρησκεία. diadrastika


...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/cern-vatican-exogiinoi-mysterioi-thanatoi.html#sthash.9ynWKIhe.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters