Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Γιατί ο Λόρδος Rothschild προειδοποιεί για επικίνδυνη κατάσταση που θυμίζει Β” Παγκόσμιο

Ο 78χρονος Jacob Rothschild, τραπεζίτης και πρόεδρος της επενδυτικής RIT Capital Partners, η οποία διαθέτει αποταμιεύσεις ύψους 2,3 δισ. λιρών προειδοποιεί πως η παγκόσμια αστάθεια
που επικρατεί αυτή τη στιγμή μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη στο μέλλον.

Σε ετήσια έκθεσή του ο ίδιος αναφέρει πως πάνω από ένα «δύσκολο οικονομικό υπόβαθρο» οι επενδυτές αντιμετωπίζουν «μια γεωπολιτική κατάσταση ίσως επικίνδυνη αντίστοιχη με αυτή του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου».

Ο Jacob Rothschild αναφέρει πως η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα του «χάους και του εξτρεμισμού στη Μέση Ανατολή, της ρωσικής επιθετικότητας και επέκτασης, και εξαιτίας μιας αποδυναμωμένης Ευρώπης που απειλείται από ανεργία, η οποία σε μεγάλο βαθμό προκαλείται από την αδυναμία πολλών κρατών μελών της να αντιμετωπίσουν τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις».

Ο ίδιος μαζί με την κόρη του Hannah η οποία είναι μέλος του διοικητικού συμβούλιο της RIT κατέχουν μετοχές αξίας περίπου 160 εκατ. λιρών.

Η RIT είναι η πιο δημοφιλής εταιρεία μεταξύ των ιδιωτών επενδυτών, χάρη στην εξαιρετική πορεία της και τη συντηρητική της προσέγγιση προς τη διατήρηση των κεφαλαίων.
 
 
http://www.ksipnistere.com/2015/04/rothschild.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters