Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΚΥΡΙΑ ΤΑΣΙΑ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΜΑΣ!


Κυρίαν (Ανασ)Τασίαν Χριστοδουλοπούλου
Αναπληρώτριαν Υπουργόν Μεταναστευτικής Πολιτικής
Ενταύθα


Φιλτάτη κυρία υπουργέ
δια της παρούσης επιθυμώ να σας εκφράσω ειλικρινή (αν και, παραδέχομαι, με σαφή διάθεση σαρκασμού) συγχαρητήρια και να σας ενθαρρύνω (κυριολεκτικά, αν και με γενναία δόση κυνισμού) να συνεχίσετε ακάθεκτη το δύσκολο έργο σας. Παρακαλώ σας δε, να εμμείνετε μέχρι τέλους στις (ιδιάζουσες ομολογώ) θέσεις σας, να μην αποκλίνετε ούτε σπιθαμή από την (κατηφορική πράγματι) πορεία σας και να μην χάνετε ευκαιρία να μας υπενθυμίζετε τις (εξοργιστικές είναι η αλήθεια) αντιλήψεις σας.
Διότι εδώ, κυρία Τασία μου, έχουμε χάσει αυγά και καλάθια.
Διότι οι σύντροφοί σας ΑΝΘέλληνες κυρία Τασία μου και οι συγκυβερνήτες σας ΑΝΕΛληνες, συνεπικουρούμενοι από άστεγα Καραμανλικά-Παυλοπουλικά απολειφάδια, έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν.
Έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι η ροζ συνισταμένη των δεκάδων αποχρώσεων του κόκκινου (γκρουπούσκουλων, σεχταριστών, φραξιονιστών και διασπαστών) δεν είναι μια ανερμάτιστη εθνομηδενιστική μπίχλα που μέχρι χτες πάθαινε αλλεργία με τις παρελάσεις, αλλά μια συνειδητοποιημένη (υπερ)πατριωτική δύναμη που ανατριχιάζει από περηφάνια στο άκουσμα του εθνικού ύμνου.
Έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι οι μέχρι πρότινος αντίχριστοι (και όχι απλώς άθεοι) που έσπευδαν να αγκαλιάσουν (αν όχι να πατρονάρουν) οποιοδήποτε μιαρό υποκείμενο που βλασφημούσε τα ιερά και όσια του λαού και απέφευγαν τα Θεία όπως ο διάβολος το λιβάνι, είδαν το Φώς το Αληθινόν μετατραπέντες πάραυτα σε θεούσους που σταυροκοπιούνται σε κοινή θέα με το άκουσμα μιας καμπάνας.
Έχουν βαλθεί, κυρία Τασία μου, να μας πείσουν ότι οι τζάμπα μάγκες των Προαστίων που έως πρόσφατα θώπευαν ώτα μασκοφόρων (και όχι κουκουλοφόρων γ..ώ το φελέκι μου, αυτό που καλύπτει το πρόσωπο το λεν μάσκα, η κουκούλα καλύπτει το κεφάλι) και όποια μάζωξη αντιεξουσιαστών κι αν σήκωνες ήταν κι αυτοί αποκάτω, έχουν αίφνης μεταβληθεί σε θύματα των ίδιων μασκοφόρων και αντιεξουσιαστών που, άγνωστο πώς, από λαϊκοί αγωνιστές τώρα έγιναν προβοκάτορες.
Έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι οι πρώην Κνίτες και νυν (και αεί) καπιτάλες με τις σπουδές στα άντρα του καπιταλισμού και τα παχουλά επενδυτικά χαρτοφυλάκια στην αλλοδαπή, οι εργατοπατέρες και οι εργατολόγοι του 12%, οι Σημιτάνθρωποι και οι υπάλληλοι των Τραπεζιτών, δίνουν μάχες με τους δασκάλους και τ’ αφεντικά τους προς όφελος του λαού και δεν θα διστάσουν να απαντήσουν με ριπές χαβιαριού στις ρίψεις αστακών από εκείνους.
Έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι οι λαθρομεταναστολάγνοι, οι ταξικοί αδελφοί των φονταμενταλιστών θρησκόληπτων, των γκάνγκστερς και των τυχοδιωκτών, αυτοί που διατυμπάνιζαν με κάθε ευκαιρία τις εμμονές τους για ανοιχτά σύνορα, δέχονται πιέσεις για την σθεναρή στάση τους στις διαπραγματεύσεις, απειλούμενοι με μαζική εισβολή λαθρομεταναστών, δηλαδή ταξικών αδελφών που, περιέργως πώς, μεταβλήθηκαν τώρα σε πολιορκητικό κριό των αντιπάλων.
Και για να μην πολυλογώ κυρία Τασία μου, έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι δεν είναι αυτοί που είναι (αυτοί που ήταν πάντα), αλλά αυτοί που θα θέλαμε να είναι.
Γι αυτό σας λέω κυρία Τασία μου, μείνετε εσείς τουλάχιστον συνεπής. Συνεχίστε να μας θυμίζετε ποιοι είναι, ποιοι πραγματικά είναι. Ποιοι πραγματικά είστε.
Συνεχίστε μέχρις εσχάτων την ψυχαναγκαστική ψυχοβγαλτική ψύχωσή σας. Συνεχίστε την χοντροκομμένη υπέρ εποίκων προπαγάνδα, την κομπλεξική αφ υψηλού αερολογία, την προκλητική αμπελοφιλοσοφία. Συνεχίστε τις κακόγουστες ατάκες, τα γυμνασιακού επιπέδου ανέκδοτα, τα φτηνά επιχειρήματα.
Τσιμπάτε μας κυρία Τασία μου, για να μην μας αποκοιμίσουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters